Testvérem férjhez megy. Illene neki pénzt adnom?
Saját keresetem van, viszont még a szüleimmel élek.
Anyám szerint adnom kellene neki 100ezer Ft-ot.
Mit illik ilyenkor?
az esküvőjükön nem vesz részt senki csak ők ketten, mivel a Föld másik oldalára mennek át megházasodni.
mindennel együtt 1.1m/fő lesz nekik
Nekem ugyan sajnos nincs tesóm, de:
- ha nincs olyan esküvő/lagzi, ahová meghívnak, akkor én pénzt egyáltalán nem adnék, max. valami tárgyat, esetleg kisebb figyelmességet. Legjobb barátnőmmel a lagzira sem akartunk pénzeket adogatni egymásnak, ott pl. Feldobox és más élményajándék volt az áthidaló megoldás
- ha van pénzük a világ végén esküdni, akkor biztos nem a te pénzed fogja kihúzni őket a gödörből, ha adni akarsz, akkor ne erődön felül akarj adni, én tényleg csak annyit adnék a helyedben, amennyi nem hiányzik a saját kasszámból (ha ez 0, akkor nem csinálnék belőle ügyet, nem adnék semmit és kész)
Ja, nálunk a melóhelyen az egyik kolléganő vérig sértődött, hogy egyedül neki nem dobtak össze a kollégák nászajándékot, ennek persze hangot is adott. Felvilágosítottuk, hogy szintén ő volt az egyetlen, aki nem hívta meg a kollégákat, mindenki más igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!