Keresztapa vagyok, mit vegyek a pilótának készülő keresztfiam szalagavatójára?
Figyelt kérdés
Ilyenkor virágot a fiúk is kapnak. Szeretnék valami jelképest
is venni neki.
2022. nov. 16. 22:19
11/18 anonim válasza:
Kitűző, pilóta fazonú napszemcsi (TOP GUN :D), legjobb, ha megkérdezed, mire vágyik. Biztos van más érdeklődési köre, és ha te keresztapaként ezt emelted ki, a szülők valszeg ezt az irányt úgyis kimaxolják. Esetleg egy makett repülő, amivel eldolgozhat?
13/18 anonim válasza:
Szalagavatóra nem kell ajándékozni
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Olyan ember vagyok, aki pilótákkal dolgozik együtt, repültem is:
Szerintem kitűzőt ne, azt ki kell érdemelni. Ha még repülni sem repült, akkor én repülést adnék neki, de inkább ballagásra, mintsem szalagavatóra. Vagy a fentebbi kommentben írt jó minőségű napszemüveg is jó ötlet.
16/18 anonim válasza:
Lehet felétek szokás, de mi ahol lakunk soha senki nem kapott ajándékot szalagavatóra. Ettől nem kell lepontozni a másikat *ehh"
17/18 A kérdező kommentje:
Nem én pontozom le a válaszokat. :)
Köszönöm mindenkinek a velem együtt gondolkodást.
2022. nov. 17. 08:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!