Milyen ajándékot adnátok annak a 86 éves nagymamának, akinek az alábbiak a fő tulajdonságai?
Rosszindulatú, rosszakaratú, duzzogásra hajlamos, haszonleső, másokat kihasználó, bűnbakkereső
Ezekből következik, hogy a pénzen kívül semminek nem tud örülni igazán. Mit adhatnék neki?
Ő mentálisan beteg, ez valószinűleg az Alzheimer-család egyik agressziv formája. El kellene vinnetek őt egy neuro-pszichológushoz, aki megfelelő gyógyszerrel kezelné, és egy tündéri nagymamád lenne a mostani gonosz helyett. Ez egy betegség, nincs tudatában, hogy mit mond, mit csinál. Ha beszélgetsz vele, kérd meg, hogy játszatok memória játékot, és mondj neki három szót, ami nem függ össze, (pl. oroszlán, őszibarack, felhőszakadásÖés kérd meg, hogy ismételje meg. Nem fogja tudni. Ha ötperccel később akarod hogy ismételje, akkor már arra sem fog emlékezni, hogy játszotok. Vagy kérd meg, hogy rajzoljon egy órát mutatókkal, amin 14:15 az idő. Problémája lesz vele. Vagy kérd meg, hogy számoljon visszafelé hetesével, 100-tól. Nem fogja tudni, a másodiknál megbukik.
Beteg, mentálisan beteg. Gyógyszerre van szüksége, vigyétek neuro-pszichológushoz. A körzeti doki ehhez kevés.
Az én nagymamámnak is UGYANILYEN(!) mentális zavarai vannak. (A felsoroltak mind-mind jellemzőek rá...) 90 éves.
Tavaly karácsonyra kaptam egy ötletet valakitől, aki CSUPA SZÍV(!) ismerősnek tűnt.
Rajzoltam egy piros szívet. (Szeretem a jó tulajdonságaidat, de a rosszakkal nem tudok mit kezdeni...)
Meglepett, ANGYALI NYUGALOM(!) volt egész szenteste napján.
Én dédmamám 99 éves volt már meghalt
ö lehet hogy demenciába szenved
85 évesen fotóalbumot kapott összes családtagokról rajta volt
Ugy volt az egész 11orakkor voltak meghíva a vendégek és 15 órakkor a nagyi
Mondtam nekik hogy 1 fotó erejéig áljanak össze lefotóztam öket
Kinyomtattam és
Megnézte a fotótt és azt mondta hogy tik abba a ruhába vagytok amiben most vagytok (mindenki röhögött ) ez a kép most készült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!