Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot adnátok...

Milyen ajándékot adnátok annak a 86 éves nagymamának, akinek az alábbiak a fő tulajdonságai?

Figyelt kérdés

Rosszindulatú, rosszakaratú, duzzogásra hajlamos, haszonleső, másokat kihasználó, bűnbakkereső

Ezekből következik, hogy a pénzen kívül semminek nem tud örülni igazán. Mit adhatnék neki?

2022. szept. 18. 19:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
Egy köteg 50 fontost
2022. szept. 18. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor minek is akarsz neki bármit adni ha a leírásból ítélve nem is vagy értee oda?
2022. szept. 18. 22:29
 3/15 A kérdező kommentje:
Mert családtag, vérrokon. Ez ilyen berögződés az illem és a kultúránk miatt, hogy tiszteljük az idősebbet. Én magam nem vagyok ennyire konzervatív gondolkodású, de jobb a békesség. Főleg karácsonykor.
2022. szept. 18. 23:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha utálod, akkor mért akarsz neki örömet szerezni? Bármit a tusfürdőtől a sálig - hát nem mindegy, ha úgyis utálod?
2022. szept. 19. 00:59
 5/15 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet, hogy tusfürdő és sál. Ezek hasznosak, nem érződik rajtuk, hogy muszájból vásároltam.

Köszönöm a segítséget.

2022. szept. 19. 01:49
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, hogy szeretne-e elmenni valahová, ahová régóta vágyik, de egyedül nem akar - és elvinném.

Mindegy, hogy utálom-e vagy sem. Ha ajándék, akkor azt szívből adom.

Vagy nem adok semmit.

2022. szept. 19. 02:47
 7/15 anonim válasza:
76%

6.válaszolónak igaza van:)

Durva am,hogy aki felnevelte az anyukad v apukad, arról így írsz..főleg hogy lehet az utolsó szülinap..a lényeg h az unoka vett neki muszájból egy tusfürdőt.. durva:)

2022. szept. 19. 02:56
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Idős embernek én nem vennék tusfürdőt. Ha esetleg 86 évig nem használt, nem hiszem, hogy most fogja elkezdeni. Viszont valami hasznos ruhadarabot, amit biztosan használni fog, mondjuk papucsot, azt igen.
2022. szept. 19. 04:07
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Az én nagyszüleim bezzeg meghaltak :( Mindig a jó emberek halnak meg
2022. szept. 19. 04:58
 10/15 A kérdező kommentje:
#7 Jól jellemezted az utolsó szóval, valóban durva a helyzet. Ugyanis ez az idős hölgy legutóbb éjszaka kiment a kertbe, és gyomirtóval lefújta az édesapám (aki neki a veje) által ültetett növényeket. Majd mikor kiderült, arra hivatkozott, hogy ez a férfi beette magát ebbe a családba, használja a családi földbortok talaját, de soha nem segített semmiben. Az már nem számított, hogy az apám által termesztett termésből mindnyájan kaptunk volna. ...Szóval ja, árad belőle a rosszindulat :(
2022. szept. 19. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!