Milyen ajándékot adnátok annak a 86 éves nagymamának, akinek az alábbiak a fő tulajdonságai?
Figyelt kérdés
Rosszindulatú, rosszakaratú, duzzogásra hajlamos, haszonleső, másokat kihasználó, bűnbakkereső
Ezekből következik, hogy a pénzen kívül semminek nem tud örülni igazán. Mit adhatnék neki?
2022. szept. 18. 19:52
2/15 anonim válasza:
Hát akkor minek is akarsz neki bármit adni ha a leírásból ítélve nem is vagy értee oda?
3/15 A kérdező kommentje:
Mert családtag, vérrokon. Ez ilyen berögződés az illem és a kultúránk miatt, hogy tiszteljük az idősebbet. Én magam nem vagyok ennyire konzervatív gondolkodású, de jobb a békesség. Főleg karácsonykor.
2022. szept. 18. 23:44
4/15 anonim válasza:
Ha utálod, akkor mért akarsz neki örömet szerezni? Bármit a tusfürdőtől a sálig - hát nem mindegy, ha úgyis utálod?
5/15 A kérdező kommentje:
Ez jó ötlet, hogy tusfürdő és sál. Ezek hasznosak, nem érződik rajtuk, hogy muszájból vásároltam.
Köszönöm a segítséget.
2022. szept. 19. 01:49
6/15 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy szeretne-e elmenni valahová, ahová régóta vágyik, de egyedül nem akar - és elvinném.
Mindegy, hogy utálom-e vagy sem. Ha ajándék, akkor azt szívből adom.
Vagy nem adok semmit.
7/15 anonim válasza:
6.válaszolónak igaza van:)
Durva am,hogy aki felnevelte az anyukad v apukad, arról így írsz..főleg hogy lehet az utolsó szülinap..a lényeg h az unoka vett neki muszájból egy tusfürdőt.. durva:)
8/15 anonim válasza:
Idős embernek én nem vennék tusfürdőt. Ha esetleg 86 évig nem használt, nem hiszem, hogy most fogja elkezdeni. Viszont valami hasznos ruhadarabot, amit biztosan használni fog, mondjuk papucsot, azt igen.
9/15 anonim válasza:
Az én nagyszüleim bezzeg meghaltak :( Mindig a jó emberek halnak meg
10/15 A kérdező kommentje:
#7 Jól jellemezted az utolsó szóval, valóban durva a helyzet. Ugyanis ez az idős hölgy legutóbb éjszaka kiment a kertbe, és gyomirtóval lefújta az édesapám (aki neki a veje) által ültetett növényeket. Majd mikor kiderült, arra hivatkozott, hogy ez a férfi beette magát ebbe a családba, használja a családi földbortok talaját, de soha nem segített semmiben. Az már nem számított, hogy az apám által termesztett termésből mindnyájan kaptunk volna. ...Szóval ja, árad belőle a rosszindulat :(
2022. szept. 19. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!