Menőcsajszi72 kérdése:
Mit vettetek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Mit kapott kerira a gyerek 3 4 5 6 7 évesre gondolok2022. aug. 9. 14:13
1/11 A kérdező kommentje:
*karira*
2022. aug. 9. 14:14
2/11 anonim válasza:
4 évesem grimms basic 2 építőt kapott. Az ára húzós egy kicsit, de abszolút megéri, azóta is majdnem minden nap előkerül, nagyon jó vele építeni, nem csúszik, mint a lakkozott építők, és gyönyörű, hatalmas.
3/11 anonim válasza:
5 fiam van, kaptak billiárd asztalt, 2 db BMW beleülős kisautót, fa játszóházat kintre, plusz apróságokat, legokat, kisebb játékokat
4/11 anonim válasza:
Rákerestem az építőkockára, ennek az ára nem húzós, hanem kész rablás. Sima fa építőkocka, bár tény, hogy szép színesek
5/11 anonim válasza:
🤦♂️🤦♂️Ez most komoly nyár közepén, egyébként új ruhákat az unokahugomnak 2 éves.
6/11 anonim válasza:
Ez most komoly? Augusztus 9.-én ki írni egy karácsonyi kérdést?
7/11 anonim válasza:
4-es, szerintem az a rablás, ami a szekrényben áll két használat után. Nem az, ami az év 350 napján előkerül. 🤷🏻♀️
8/11 NTBS válasza:
Felkapott játékot kapott a rokongyermek.
9/11 A kérdező kommentje:
És mit?
2022. aug. 10. 15:07
10/11 anonim válasza:
Én arra gondoltam, hogy a sima, színes, fa építőkockákat jóval olcsóbban is be lehet szerezni. Én is imádom, a rokon gyerkőcök is imádták, de ennyit sose adnék érte. De ez is pénztárca függő, így ne haragudj, nem akartalak megbántani!
Hogy a kérdésre is válaszoljak nálunk a gyerekek sima gyurmát (playdoh), geomagot, okosgyurmát, legot, play mobilt, könyvet kaptak. De mindig rákérdeztünk a szülőknél, hogy éppen mit szeretnének, vagy milyen tematikában keresgéljünk.
A playmobilnak nagyon sok fajtája van, lovagos, rendőrös készlet. Sok kis apró kiegészítő van benne.
Társas is szóba jöhet, pl dobble, story kocka, logikai kirakó stb.
A kisebbek imádnak szerepjátékozni, tűzoltó, rendőr, lovag stb. felszerelés
Hirtelen ezek jutottak eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!