Mit vettetek/vesztek gyermeketeknek karácsonyra? Mennyi idős? Fiú-lány?
3,5 éves a fiam. Tőlünk kap egy távirányítós darut, egy társasjátékot és egy nagy minyon plüssfigurát (imádja, egy kisebbet hurcolunk mindenhová fél éve, kimosni sem tudom).
Anyukámtól egy távirányítós, igen méretes Villám Mcqueen autót, apuéktól nem tudom.
2,5 éves:
Duplo alaplapot + kockákat,
Duplo rendőrség készletet, és
Duplo Matukát, Guido-t, rendőrautót (ezt használtan vettem).
3 éves lány, golyó falo társast vettunk es jegvarazsos porcelán etkeszletet ennek nagyon fog örülni. Nehez volt mert akkora a család mi mar nem tudtunk neki mit venni: családtól kap babát, epitokockat, könyvet, gyurma szettet, aranyhaj babát, jegvarazs babát, ruhat...
Szerencséje van a nagy családdal de olyan cuki mert ha kérdezik mit szeretne karacsonyra mindig azt mondja fat fenyőfát 😊
4,5 éves fiam:Sam a tűzoltó autót (a nagyot), Anna Peti Gergő könyvet, plüss tigrist. A családtól beszélő robotot, napelemes robotot, Sam a tűzoltó helikoptert, kisautókat.
1,5 éves kisfiam: Fischer price teknőst, vonatot, szállítós autót. Családtól fischer price csigát, tanuló kongát, kisautót, zenélős játékot kap.
Már mindent megvettünk.
16 éves lánynak: könyveket, parfümöt.
12 éves lánynak: könyveket, mikrofont.
7 éves fiúnak: Star Wars legókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!