Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vettetek/vesztek gyermeket...

Mit vettetek/vesztek gyermeketeknek karácsonyra? Mennyi idős? Fiú-lány?

Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A fiam 5 hòs:Tőlünk Fischer Price tanulò kutyust

Dèdimamàjàtòl tevèkenysègközpontot,ha kicsit nagyobb lesz akkor fog vele jàtszani.

Többi rokontòl neki valò könyvet ès ruhàt

1,5 èves hùgom:formabedobò,fa èpìtőkocka.

8 èves hùgom Pulcsi,pòlò,könyv,barbi.

2015. dec. 3. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:
4,5 fiú. Sok fajta legót. Tv-re csatlakoztatható játékkonzolt. Mesekönyveket, puzzleöket. A többin még töröm a fejem. Ja meg kap egy új ágyat de hát az nem igazi ajándék.
2015. dec. 3. 21:26
 13/15 anonim ***** válasza:

4-es vagyok:

Őszintén! AKi lepontozott nullára! Mi nem hasznos a válaszomban? A kérdező megkérdezte, mit, mekkora, milyen nemű gyereknek vettünk ajándékba. Mindenre válaszoltam. Akkor mi nem hasznos????

Tényleg kíváncsi vagyok rá!!!

2015. dec. 4. 09:40
 14/15 anonim ***** válasza:

5,5 éves kisfiú.

Geomag mágneses építőkészlet

Sapientino játék (beszélő tollas tanulójáték)

Playmobil szett a fenyőfa alá és egyesével csomagolt kis figurák az adventi naptárba

Kedvenc kis figurájával póló, bögre

2015. dec. 4. 12:49
 15/15 anonim ***** válasza:

6 éves kislányunk Lego friends készletet kap, egy Violettás karaoke funkciós játékmikrofont, Jégvarázs mintás bögrét

9 éves kisfiúnk Scooby Doo Lego-t (ezt még augusztusban megvettük a megjelenésekor, mert limitált kiadás, már nem lehet kapni, ráadásul akkor még fele árban), kap még egy Ninjago Lego-t is + ömlesztett vegyeset (használtan vettük ezeket).

Mindketten kapnak még ruhát, könyvet és egy-egy skylanders figurát.

2015. dec. 6. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!