Milyen ajándékot adnátok a sógornőtöknek szülinapra?
Közeledik a születésnapja, és ő engem mindig nagyon könnyen meglep, hiszen apróságok is nagyon nagy meglepetést tudnak nekem okoznak. Ő azonban inkább a nagyobb dolgoknak örül, viszont egy laptopot én nem nagyon tudnék neki venni, sajnos, és nagyjából mindent megvesz magának, amit szeretne, illetve ritkán emleget olyan dolgokat, amik nem a gyermekéhez kapcsolódóak. Esetleg valami olyan konyhai kiegészítőben gondolkodok, ami hasznos egy háztartásban,vagy nem is tudom. Nem tudom, mennyire jó olyan ajándékot adni az ő születésnapjára, amit a gyermek használna, nem igazán szeretnék ilyesmit, mégis csak az ő szülinapja. Szívesen fogadom az ötleteket, tanácsokat bármivel kapcsolatban.
25 éves lesz és eléggé háziasszony jellegű, szeret sütni, főzni, tud is nagyon szépeket alkotni, illetve olvasni, de inkább e-könyveket...
Az utalvány -szerintem- személytelen, mindig az jut eszembe róla, hogy nem ismer az ajándékozó és nulla energiát fektetett az ajandékomba.
Ha szeret sütni, főzni, akkor egy különleges szakácskönyv vagy egy különleges sütőforma lenne az én ajándékom. Ha anyagilag még bele fér, akkor mindkettő kos csomag formájában: a szakácskönyvből kineznek egy receptet és annak a tartós hozzávalóval csinálnék egy csomagot, a süti formanal pedig ugyanígy egy süti recept hozzávalói kerülnének q csomagba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!