Mi az az ajándék, aminek semmiképpen sem örülnétek?
Sál, sapka, köntös, pizsama, tisztálkodási szerek, parfüm, stb.?
Ugyebár, ha egy emberrel annyira nem állunk közelebbi kapcsolatban, akkor nem igazán tudunk személyesebbet venni, de mégis szeretnénk venni, vagy éppen “muszáj”, akkor ez problémás lehet? Vagy a szándék a fontos és ha tényleg nem használja az ember, akkor is kedvesnek találja, hogy kapott valamit? Sok helyen olvasom, hogy felvannak háborodva az emberek, ha hasonlót kapnak. Én bármit kapok, örülök neki, de nem akarom, hogy ez nemtetszést váltson ki esetleg az illetőből.
Pontra gyűjthető ajándékok. Ilyen pl a lidl szakácskönyv.
Erre nagyzolt egy rokonom tavaly nekem azt adta... Hát mint ne mondjak rosszul esett.
Foleg, hogy en a gyerekenek mindig minosegit veszek, nekik is. Erre ezt kapom.
Iden lemondtam a covidra tekintettel
Gyertya (kivéve, ha illatos), bármilyen ruhaféle. Ezek fölöslegesek most nekem.
Lehet, hogy kivétel vagyok, de tisztálkodási dolgokat én nem utálok kapni. Egyszer úgyis elfogy. A parfüm már kérdéses, mert ott fontosabb, hogy passzoljon hozzám az illat és parfümöt elég ritkán hazsnálok.
Sampon, dezodor, tusfürdő, testápoló. Mindegyikből megvan, hogy milyet használok, úgysem találnák el, így mehetnének a kukába.
De igazából szinte mindennel így vagyok. Például imádok olvasni, viszont sokszor kaptam olyan könyvet, ami nem érdekelt. Jobb szeretem ezeket a dolgokat magamnak venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!