Van, aki soha nem tud örülni semmi ajándéknak, ez miért lehet? Van ilyen tapasztalatotok?
Nekem a sógorom ilyen, bármit, de bármit kap, egyszerűen egy halvány mosoly (inkább szájhúzás), egy köszönöm, leteszi. Nővéremmel beszélgettünk erről (a férje már 10 éve), azt mondta, mindig ilyen is volt, ő sem tud soha olyat venni, aminek örülne. Próbált személyre szabottat, próbált szívhez szólót, próbált drágát, próbált élmény ajándékot, gasztro ajándékot, jobb kategóriás ruhafélét, azért 10 év alatt már próbált ezt-azt ajándékozni, semmivel nem lehet örömet szerezni neki.
Miért lehet ilyen?
Örül neki, csak valószínűleg nem tudja kifejezni.
Én is ilyen vagyok. Éppen ezért jobban szeretek adni, mint kapni.
Kellemetlenül érint, ha én kapok ajándékot, és bár igyekszem kifejezni, hogy mennyire boldoggá tesz a dolog, attól tartok, hogy "túlzó lesz a reakcióm", amiből a másik félnek az jön le, hogy csak úgy teszek, mintha, pedig nem, csak nem tudom, hogy milyen reakciót a helyes adott esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!