Lányok ti mit vettetek a barátotoknak ajándékba karácsonyra/fiúk ti minek örülnétek?
Én nem örülnék neki ha rám költenéd a pénzedet, ha neked sincs sok. Komolyan mondom, hogy rosszul érezném magam tőle.
Csak legyél mellettem és kész. Annak örülök a legjobban.
En olyasmit akarok ami kofejezi neki azt hogy szeretem es bizhat bennem mert nagyon féltékeny típus. Nem mintha segítene ezen egy ajándék, de jobb olyan ami valahogy maradandóbb mint valami parfum. (Nemrég óta vagyunk együtt)
De ruhának biztos örülne de amig ő Hugo Bossban jár én ezer éves ruhákban azaz nekem sincs pénzem rá.
Ettől az ajándékozósditól a falra tudok mászni. (nem muszáj persze egyet érteni, mert mindenkinek más a szeretetnyelve, ez az én véleményem )
Mennyivel többet ér az a minőségi idő mint az a pénz amit elköltöttél valamire, aminek aztán vagy örül a másik, vagy nem. Én speciel nem vagyok oda azért sem, ha kapok. Sokkal jobb valamit együtt csinálni, a közös élmények százszor többet érnek mint bármilyen tárgy amit nekem ad.
Az egyetlen, ami az ajándékozás mellett szól az a meglepetés faktor, ezt még én is aláírom, viszont azzal meg nagyon könnyű mellélőni.
Pár kézműves sört, meg bonbont. Slusszpassz.
Itt vagyunk egymásnak, kirándulunk, stb, az bőven jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!