Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Hogyan oldanátok meg a karacso...

Hogyan oldanátok meg a karacsonyi ajándék kérdest?

Figyelt kérdés

A két nagyobb gyermekem diákmunkázik havi 100-120e megkapnak fejenként. Na már most ha kell nekik valami megveszik. Ezzel nincs is baj! Bár igazából nem lenne szükségük rá.

De ha kigondolok valamit az tuti h 2héten belül megveszik maguknak. 😔 Már ötletem sincsen mit adjak nekik. Nem kell nagy dologra gondolni nalunk nem szokás a drága ajandék. De egy könyv vagy hasolnóra sincs eselyem.

Viszont eddig amig nem kerestek legalabb volt pár dolog amit szerettek volna. Pl egy e-book vagy hasonló.

Azóval szeretném h legyen a fa alatt nekik is csomag de már nincs ötletem. 😔

2021. dec. 8. 07:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én is bármit meg tudok magamnak venni, amit akarok, úgyhogy igazából felnőtt rokontól soha nem kéne ajándék. A gyerekeim rajzolni szoktak nekem szülinapra, névnapra, karácsonyra. Nekem ezek a legkedvesebb ajándékok.
2021. dec. 9. 00:37
 22/27 A kérdező kommentje:

Masik gond h ugye haztartasba valo dolog nem kell mert meg velem laknak (diakok)

Ruha cipo nem ajandek. Na meg azt egyutt vesszuk mindig.

Konyv mar ugrott merz e-bookja van. Letolti a komyveket.

Szoval marad az elemeny es a utalvany. 😁

Meg megkerdem minek orulnenek.

2021. dec. 9. 10:19
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk hasonló a helyzet, annyi különbségel, hogy amit kap pénzt, az jóval kevesebb, mint ami kellene.

Ami azonban pozitív, hogy előre megkért mindenkit, hogy CSAK pénzt adjunk neki - mindenki annyit, amennyit tud vagy gondol, nem kell nagy összegekre gondolni senkinek -, mert egy komoly komputert akar és ehhez kellene a pénz.

És ne jöjjön senki azzal, hogy ez személytelen ajándék, mert nem az, a gyereknek ez a vágya, a komputert ő akarja kiválasztani, megvenni, olyat, ami neki leginkább személyre szabott. A szokásos "ajándékok" - zokni, csoki, stb - fölösleges kacat számára, sokkal jobban örül, ha az álmát meg tudja valósítani a család segítségével!

2021. dec. 9. 10:50
 24/27 anonim válasza:
100%

Rendes gyerekeid vannak

Mozi,koncert utalvány

DM, Rossmann,Zara,H&M, Libri stb utalvány akkor szeretnek vásárolni

2021. dec. 11. 00:21
 25/27 anonim válasza:
*akkor helyett ahol
2021. dec. 11. 00:21
 26/27 A kérdező kommentje:

Koszonom az otleteket.

Vegulis elmenyeket kaptak szabaduloszoba, furdozes, szankozas...

Pl a lanyom inadja a koncerteket igy kapott tolem "kupont" sk keszites 😁

A fiam meg a jogsiba kerte h szalljak bele. Arra is keszitettem neki egy vicces kupont h legyen a fa alatt valami azert.

2022. jan. 9. 11:48
 27/27 anonim ***** válasza:

Tökéletes! Ügyesen oldottad meg!:)

BÚÉK!

2022. jan. 9. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!