Hogyan oldanátok meg a karacsonyi ajándék kérdest?
A két nagyobb gyermekem diákmunkázik havi 100-120e megkapnak fejenként. Na már most ha kell nekik valami megveszik. Ezzel nincs is baj! Bár igazából nem lenne szükségük rá.
De ha kigondolok valamit az tuti h 2héten belül megveszik maguknak. 😔 Már ötletem sincsen mit adjak nekik. Nem kell nagy dologra gondolni nalunk nem szokás a drága ajandék. De egy könyv vagy hasolnóra sincs eselyem.
Viszont eddig amig nem kerestek legalabb volt pár dolog amit szerettek volna. Pl egy e-book vagy hasonló.
Azóval szeretném h legyen a fa alatt nekik is csomag de már nincs ötletem. 😔
Nekem is hasonlók a gondjaim, fiaim sokkal többet keresnek nálam, mindenük meg van, így én ezt veszem nekik karácsonyra. Egy évig felhasználható az ajándékkártya, és nem is drága.
Köszönöm az ötletelést! Az utalvány jó ötlet, nem is gondoltam rá mert nálunk nem volt szokas.
Élményként a szabadulószoba jöhet szóba azt mindegyik szereti.
De a nagylányom szeret koncertre járni akkor neki olyan utalványt veszek.
Kedves 2 és társai
Nem az a gond h nem ismerem öket hanem az hogy már van önnalló keresetük és megveszikaguknak amit akarnak. Így hiaba találom ki par hét és megveszik én meg hoppon maradok.
Pl a fiammal beszélgettünk és ő sokszor szokott játékot közvetiteni és ehhez kell egy jó mikrofon. Gondoltam de jó majd azt veszek neki. De rá egy hétre hazaállított vele.
És egy nem egyszeri eset.
15, csak nem ruhával, cipővel, könyvvel? persez, nem lehet mellényúlni, ha ismered a másik ízlését, de ettől még nem biztos, hogy a századik porfogó pulcsi valóban jobb ajándék, mint a pénz, amiből valami hasznos lesz.
öcsém például pénzt fog kapni, még csak nem is ajándékutalványt, mert akar egy zongorát, és nem értjük, mért lenne jobb felesleges dolgokat adni neki, miközben a pénznek sokkal jobban fog örülni. de valóban, szörnyűek vagyunk, hogy nem ismerjük őt annyira, hogy ne tudjunk új nyakkendőt választani a gyűjteményébe. tudunk, csak attól nem lesz előrébb.
kérdező, pénz vagy utalván, esetleg ha van valami olyan, amire nincs elég pénzük, vagy sajnálják rá, azt nagycsaládi összefogásban is össze lehet dobni. (nekem aki nem utalványt ad, az hajdíszeket vagy filctollakat vesz, nem azért, mert nem telik rá, hanem mert valamiért arra nem vagyok hajlandó költeni. ez ilyen fura dolgom. tiéidnek nincs ilyenje? (és ezt tényleg úgy értsd, hogy megvettem egy 400 eurós sporteszközt, de visszatettem a hatos csomag hajgumit a drogériában a polcra. de fogok kapni nagynénémtől, és akor ezt a lelki akadályt is megkerültük.)
15-ös: kérlek, írd le, miket vettél az elmúlt évben a gyerekednek, de konkrétan. Ne csak azt, hogy tudod, mit szeretne.
Elég biztos vagyok benne, hogy a legtöbbet megköszöni (ha elég udvarias) és utána beteszi valamelyik szekrénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!