Mit vegyek még?
Tehát a tervem az, hogy adventi kalendáriumot készítek a páromnak, aki 25 éves. Idáig már van egy pár ötletem és tulajdonképpen még 10 napra kellene valami. Az idézeteket/aranyos üzeneteket kizárom, mert az már elenyésző lenne a többi ajándék mellett és úgyis a kukában landolna. Csokit nem szereti. Cigis cuccai vannak. (De ha rájövök hogyan kell csatolok képet, hogy eddig mi az, ami fix). Kulcstartót nemrég kapott tőlem. Most hirtelen ennyi infó jutott eszembe. 😅
Szóval, ha valakinek valami ötlete van azt megköszönöm.
19/L
Képet fogalmam sincs hogy lehet-e egyáltalán csatolni, de kimásolom a jegyzetekből (az utolsó 4 csak ötlet, ha nem marad más):
1. Maya ✅ (fehérnemű utolsó napra)
2. Fém bögre ✅
3. Üveg bögre ✅
4. Hónalj cirkáló ✅
5. Tusfürdő ✅
6. Nescafe ✅
7. Qki ✅
8. Hüvely ✅
9. Wc-papír ✅
10. Milwaukee Colostok ✅
11. Milwaukee Sniccer ✅
12. Parfüm ✅
13. Gabonapehely ✅
14. 1500 Ft fodrászra ✅
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21. Munkás kesztyű
22. Kaparós
23. Dohány
24. Autó illatosító
Gyújtó az van több ezer db (viccen kívül), cigis doboza van még azt is alig használja, kuponokat már csináltam neki kb 1 éve -> még az első 2 nap igénybe is vett 1-2-t. Gondoltam arra is, hogy mivel most kapott egy dji mavic mini drónt veszek hozzá neki propellert is meg annak a kamerájára filtert, csak mivel az neki már de rögtön kéne így félek, hogy azt hamarabb megvenné. Kedvenc barkács üzlete pedig nincs, hanem amit kigondol hirtelen, ahol leghamarabb megtalálja ott veszi meg.
Ja meg gondoltam a Müllerből kis traktorokra, de onnan is már megkapta az összeset, pótkocsival együtt.
Amúgy ha akarsz fotót feltölteni akkor itt tudsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!