Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek még?

Mit vegyek még?

Figyelt kérdés

Tehát a tervem az, hogy adventi kalendáriumot készítek a páromnak, aki 25 éves. Idáig már van egy pár ötletem és tulajdonképpen még 10 napra kellene valami. Az idézeteket/aranyos üzeneteket kizárom, mert az már elenyésző lenne a többi ajándék mellett és úgyis a kukában landolna. Csokit nem szereti. Cigis cuccai vannak. (De ha rájövök hogyan kell csatolok képet, hogy eddig mi az, ami fix). Kulcstartót nemrég kapott tőlem. Most hirtelen ennyi infó jutott eszembe. 😅

Szóval, ha valakinek valami ötlete van azt megköszönöm.

19/L

2021. okt. 22. 08:55
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Képet fogalmam sincs hogy lehet-e egyáltalán csatolni, de kimásolom a jegyzetekből (az utolsó 4 csak ötlet, ha nem marad más):

1. Maya ✅ (fehérnemű utolsó napra)

2. Fém bögre ✅

3. Üveg bögre ✅

4. Hónalj cirkáló ✅

5. Tusfürdő ✅

6. Nescafe ✅

7. Qki ✅

8. Hüvely ✅

9. Wc-papír ✅

10. Milwaukee Colostok ✅

11. Milwaukee Sniccer ✅

12. Parfüm ✅

13. Gabonapehely ✅

14. 1500 Ft fodrászra ✅

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21. Munkás kesztyű

22. Kaparós

23. Dohány

24. Autó illatosító

2021. okt. 22. 08:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Öngyújtó, fém cigis doboz (a dohányból gondolom, hogy tölti), "kupon" (pl. kiválthat vele egy veszekedést, vagy nem morogsz, ha valamit meg akar venni magának, bárhol-bármikor-bármit stb.), utalvány a kedvenc barkács boltjába
2021. okt. 22. 09:21
 3/19 A kérdező kommentje:

Gyújtó az van több ezer db (viccen kívül), cigis doboza van még azt is alig használja, kuponokat már csináltam neki kb 1 éve -> még az első 2 nap igénybe is vett 1-2-t. Gondoltam arra is, hogy mivel most kapott egy dji mavic mini drónt veszek hozzá neki propellert is meg annak a kamerájára filtert, csak mivel az neki már de rögtön kéne így félek, hogy azt hamarabb megvenné. Kedvenc barkács üzlete pedig nincs, hanem amit kigondol hirtelen, ahol leghamarabb megtalálja ott veszi meg.

Ja meg gondoltam a Müllerből kis traktorokra, de onnan is már megkapta az összeset, pótkocsival együtt.

2021. okt. 22. 09:31
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint gyűjti a traktorokat. Mi lenne ha keresnél retro kisautókkal (traktorokkal) foglalkozó csoportot, ahonnan szereznél neki pár klasszikus példányt? :)
2021. okt. 22. 09:55
 5/19 A kérdező kommentje:
Ez nem rooossz🤔😃
2021. okt. 22. 10:00
 6/19 anonim ***** válasza:
10%
Te nyertél a lottón, vagy mi? Vagy ennyire ronda vagy, hogy egy vagyonért vásárolgatsz a palidnak. Kedvem lenne felszedni téged, csak nő vagyok.
2021. okt. 22. 10:14
 7/19 A kérdező kommentje:
Mivel nincs keresetem így sokszor van hogy az ő cigijét szívom stbstb így, ha van is egy kis pénzem rá költöm viszonzásképp (bár ő ezt nem várja el csak az én lelkemnek megnyugvás). Meg november elején leszünk együtt 2 éve, illetve ugye majd jön a karácsony és így egyben letudom.
2021. okt. 22. 10:31
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
h&m utalvány. Írtad hogy nescafé, vannak ezek a kávékapszulák, veszel 2 fajtát és az egyiket elrejted a 6-osban ahogy írtad is, a másikat a 15-ben. Ha a csokit nem szereti, akkor valami gumicukor vagy kekszféle. 1 nagyobb kekszet becsomagolsz átlátszó tasakba piros masni és mehet is a 16-osba. Akkor ha már cigizik, akkor egy jobb féle cigi 17-esbe. Pl Marlboro(lehet rosszul írtam). Akkor valami kis kabala, amit pl táskájára tud rakni. Hirtelen így ennyi. Keresgélek még és majd írok.
2021. okt. 22. 15:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Na ezeket még leakartam gyors írni mert valahol láttam. Bőr pénztárca, akkor vannak ezek a mini jack danielsek, ballantines, nemtudom baileysből van-e.
2021. okt. 22. 15:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ha akarsz fotót feltölteni akkor itt tudsz:

[link]

2021. okt. 22. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!