Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit vegyek apám szülinapjára?

Mit vegyek apám szülinapjára?

Figyelt kérdés
Szeret barkácsolni és ehhez minden cucca meg is van úgyhogy ez offos. Dezodort/tusfürdőt nem akarok venni, évek óta mostmár elég gagyi. Valami ruha jó lehet esetleg?

2021. szept. 23. 15:53
 1/7 anonim válasza:
86%

itt körbe nézhetsz ötletek véget elég jo dolgok szoktak lenni kuponos dolog az oldal de jo áron tudsz nézelődni nem bonyolult megveszed és kinyomtatod a kupont csak magaddal kel vinni ammihez vetted

[link]

2021. szept. 23. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Ez már megoldódott a Bónusz Brigáddal?

[link]

2021. szept. 23. 16:05
 3/7 anonim válasza:
100%

Elmenyplaza.hu

Esetleg egy ebéd vacsora étteremben.

Közös 1 napos wellness, kirándulás, kikapcsolódás, program?

2021. szept. 23. 16:07
 4/7 anonim válasza:
100%
Ruhát én nem vennék neki, esetleg nincs valami más érdeklődési köre? Autók érdeklik? Akkor pl. jó ajándék lehet egy élményvezetés. De már egy vacsora/ebéd is tökéletes szerintem.
2021. szept. 23. 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nincs, hogy valakinek a barkácsoláshoz mindene megvan. :)

Mindig van valami, amire az ember vágyik. Nincs olyan barátja, aki ebben tudna segíteni?

Vagy barkácsoláson kívül: olyan élmény, amire régóta vágyik, csak sajnálta rá a pénzt?

Egy barátnőmet pár éve a barátja például azzal lepte meg, hogy befizette egy tandem ejtőernyős ugrásra.

De ez csak egy példa. Én például sose fizettem be egy tandem sárkányrepülésre, de ha valaki meglepne vele, örülnék neki. És így belegondolva, a családom nem is tud róla.

2021. szept. 23. 16:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered apukádat. Mennyire laza, mit szólna egy vicces ajándékhoz? (Hány éves lesz?) Mennyi pénzt tudsz rászánni?

Amúgy helyzettől függően:

könyv

minőségi szakállápoló készlet díszdobozban

születésnapi újság

bordekantáló

horgászszék

vezeték nélküli telefontöltő

vicces vagy egyedi falióra

2021. szept. 23. 16:55
 7/7 A kérdező kommentje:
5-nek igaza volt, tényleg nincs olyan ember akinek mindene van a barkácsoláshoz :D. Mindenki másnak is köszönöm az ötleteket, mád tudom mit veszek!
2021. szept. 23. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!