Milyen ajándékot vegyek, a kicsi lánynak?
Bátyám kislánya 1 éves, 1 hónapja volt a születésnapja, és a héten volt a névnapja. Ritkán van lehetőségem hazalátogatni, amikor kisebb volt vettem neki egy aranyos sapka,cipő párost, amit hordott is sokáig.
Jövőhéten utazom haza, és szeretnék venni valamit a kicsi lánynak, azt tudom, hogy nagyon sok játéka van, a zenélős játékok kötik le a legjobban.
Ötleteket várok, amit vonaton is el tudok majd vinni magammal!
Érdemes előtte a szülőknél tájékozódni, nehogy olyat vigyél amiből már van.
Jó lehet egy szép mesekönyv. Plüsst semmi esetre sem vinnék. Kis táska, hátizsák. Ebben a korban nagyon szeretnek csomagolni, pakolászni.
Köszönöm a válaszokat, már nem aktuális a kérdés.
Akit érdekel esetleg: Nézelődtem bátyám képei között, láttam, hogy sokat járnak játszótérre, és gyakran játszik a homokozóban, így kapott egy színes figurákból álló kicsi homokozó szettet. Találtam még egy távirányító kialakítású játékot, 1 éves kortól, világít, zenél, és mondja a számokat is 0-tól 9-ig, ahogy a gombokat nyomogatja a gyerek. Mostanság kezdett el "beszélgetni" is, így végül ezek mellett döntöttem, de az itteni ötleteket is elteszem későbbre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!