Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak neki karácsonyra?

Mit adjak neki karácsonyra?

Figyelt kérdés

Én 16 éves vagyok, és egy 15 éves lánynak kellene ajándékot készítenem, saját kezűleg, de nincs semmi ötletem.

Arra gondoltam, hogy varrok egy plüsst, azt, ami a Mr. Bean macija. Teddy. De végül nem nagyon tetszett nekem az ötlet.

Annyit kell tudni róla, hogy egy átlagos lány, annyi talán a fontos, hogy nazarénus, ezért vallásos ajándékot nem akar.

Köszönöm, ha segítetek nekem.

2021. okt. 17. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagytok jóban? Milyen technikákhoz értesz?
2021. okt. 17. 11:53
 2/5 anonim ***** válasza:
faragj neki fából egy babát vagy kisállatot tudok tanácsot adni irhatok privibe?
2021. okt. 17. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló - - ez lehet meglepő lesz, de amolyan internetes barátság.

2019 szeptemberében az iskolánk szervezett egy kirándulást Szegedre. És a környező városban meglátogattunk egy iskolát, ahol az egyik osztállyal összeismerkedtünk. A lánnyal azóta tartom interneten a kapcsolatot, mert ő Szegedtől nem messze, én pedig Szlovákiában élek. Postán keresztül küldenénk idén egymásnak egy kis meglepit, csak itt a bökkenő, hogy nemtudom, hogy mit.jah, és nem vagyok egy nagy ezermester, de ha valami érdekel, addig próbálgatom, amíg nem sikerül 😂 ezt arra értettem, hogy milyen technikához értek.

Kettes, nyugudtan írhatsz privátot :)

2021. okt. 17. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Barátság karkötő? Akár a nevét belecsomózva?
2021. okt. 17. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ilyesmit

2021. okt. 17. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!