Mit adjak apának karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van már az oldalon, de nem találtam olyat, ami az én helyzetemre megfelelő. Apának mindig nagyon nehéz ajándékot adni, mert ő maga sem tudja mire vágyik. Szegény állandóan csak dolgozik, hobbija ezért nincs, pedig ahhoz könnyen ki tudnék találni valamit. Valami olyan dolgot szeretnék, aminek tényleg örülne, nem ilyen praktikus dolgot, mint ruházat vagy hasonlók.
Ha valaki hasonló helyzetben van, örülnék, ha megosztaná velem ő milyen ajándékokat szokott adni. Köszönöm szépen a segítséget!
(Jaj, és az ár az max. 10-15 ezer Ft, mert hát 18 éves vagyok, nem igazán van bevételem)
2020. dec. 5. 11:42
1/3 anonim válasza:
Én fotó könyvet adok neki. Bár nekünk esküvőnk volt idén, sok jó kép született. Vagy ha nincs sok fotó,akkor naptár családi képekkel. Ajánlom a Cewe-t, pár nap alatt szállítják is ki ,amit terveztél,és jó minőségben.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a fotóalbum jó ötlet. Az ital is jó, csak mindig azt kap szegény. De köszönöm a válaszokat!
2020. dec. 8. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!