Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mit adjak a páromnak karácsony...

Mit adjak a páromnak karácsonyra? Ffi Valami aranyos dolgot szeretnék.

Figyelt kérdés
Tesóm szerint a közös pulcsi hülyeség, úgysem hordja. Pár hónapja vagyunk együtt
2020. dec. 9. 16:28
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Karácsonyi pulcsi. De nem közös.
2020. dec. 9. 16:43
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Tök ismeretlenül mit lehetne mondani, ha te nem tudod, még hónapok után sem?

Azt sem tudjuk, hogy 17, vagy 77 éves.

Mi a hobbija, érdeklődési köre?

A pulcsi - de nem közös és nem karácsonyi! - az még elmegy, de az nem az "aranyos" kategória.

2020. dec. 9. 16:50
 3/8 anonim válasza:
87%

Anno elmentünk együtt boltokba, és megkérdeztem neki mik tetszenek? Egy pulcsi nagyon tetszett neki. Később visszamentem és megvettem neki, nagy volt az öröm. Mi sem voltunk akkor csak fél éve együtt(azóta 20 éve már).

Kulcstartóba gravíroztass valamit,vagy vegyél egy névre szóló tollat. Nem az érték a lényeg.

2020. dec. 9. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
Hat, csak te tudhatod, hogy mit szeret. Olvas? Akkor konyvet. Jatszik valami jatekkal? Akkor a jatekhoz kapcsolodo cuccot. Kavezik? Akkor valami vicces bogret. Latod, hogy mondjuk 3 garyat hord, az is szakadt, akkor nadragot. Szereti a suitket? Suss neki valamit. Van telefonja? Akkor telefontokot, plusz uvegfoliat. Es lehetne meg folytatni.
2020. dec. 9. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
A férfiak nem szeretik az aranyos dolgokat. Lánfűrész vagy dugókulcs készlet való nekik.
2020. dec. 9. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
70%

Amit én most NEM adnék (mivel a felhasználás most totál bizonytalan):

- wellness

- szabadulószoba

- mozi

- színház

2020. dec. 9. 17:43
 7/8 anonim válasza:
76%

Szerintem tök gáz maga a kérdés is :) És az is, hogy 12345 db ilyen van már itt a GYK-n.

Szerintem #3-as a legnyerőbb. Menjetek el valamelyik plázába (vagy valamilyen, érdeklődési körének megfelelő helyre/boltba/áruházba) és tartsd nyitva a szemed, füled.

Ez mondjuk azért is jó, mert lehet ő is kétségbeesve itt kérdezgeti ugyanezt és akkor ott neki is lehet tippet súgni.

A haszontalan cukimuki aranyos dolgokkal engem is ki lehet kergetni a világból.

Vagy legyen személyes (egy gravírozott kulcstartó nálam már annak számít) vagy legyen hasznos (azt viszont magadtól nem fogod tudni kitalálni).

2020. dec. 9. 18:12
 8/8 anonim ***** válasza:

A férfiak általában (már azok, akik nem mennek át majdnem lányba) nem szeretik a cukimuki, aranyos, de totál haszontalan porfogókat. Kiteszik max a polcra porosodni, vagy bevágják a szekrénybe. Nézz szét nála, ha már voltál ott, hátha ihletet kapsz belőle, vagy beszélgess vele, hátha elejt valamit arról, minek örülne igazán. Ha szereti pl. a különleges söröket, akkor biztos örülne egy kézműves sörös csomagnak, de igaz ez bármilyen alkoholra, vagy egyéb tárgyra. Elvileg te tudod, mit szeret.

Ha ilyen nagyon érzelmes lányos típus, akkor lehet neki ilyen közös pulcsit, meg képes bögrét, párnát vagy plüsst adni, úgy talán értékelni is tudná.

2020. dec. 10. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!