Mennyit és/vagy mit adnátok illetve minek örülnétek a 18. születésnapra ebben az esetben?
Az öcsémnek lesz a 18. születésnapja, (féltestvérek vagyunk) nagy köztünk a korkülönbség, ezért nem amolyan baráti tesók vagyunk, inkább gondoskodós/anyáskodós viszony alakult ki közöttünk. Nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, keresztszülők nincsenek, egy darab sem. Az ünneplés - a barátain kívül amit majd gondolom intéznek maguk között - csak így szerényen, az öt fős családunk között zajlik.
A szülőktől jogosítványt kap, a húgomtól passz, valamit olyan 5000ft értékben és végül maradtam én.
Mi a párommal jobban keresünk, ezért részben pénzt gondoltunk adni, de azért csak a 18. szülinap, kellene valami emlékezetesebb ajándék is nem? Vagy emlékezetesnek elég a jogosítvány? Esetleg valami élmény?
Úgy gondoltam, hogy kap 50 ezer Ft.-ot, plusz valami élményt 20 ezer Ft. körül.
Ti melyik felállásnak örülnétek, ha most töltenétek a 18-at? 50+ valami választható élmény (pl. egy feldobox doboz), vagy inkább csak a több pénz, aztán majd megy belőle ahova akar?
Megjegyzendő: nem követelőző, nem elkényeztetett srácról van szó.
10
Sajnos akkoriban más volt a felfogasom,próbáltam becsületes lenni a nőkkel de amióta változtattam a módszeremen azóta megdugtam párat,bár többet is megdughattam volna ha leszartam volna a hűséget és lealacsonyodtam volna egy még primitivebb szintre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!