Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mennyit és/vagy mit adnátok...

Mennyit és/vagy mit adnátok illetve minek örülnétek a 18. születésnapra ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Az öcsémnek lesz a 18. születésnapja, (féltestvérek vagyunk) nagy köztünk a korkülönbség, ezért nem amolyan baráti tesók vagyunk, inkább gondoskodós/anyáskodós viszony alakult ki közöttünk. Nagyszülők, nagynénik, nagybácsik, keresztszülők nincsenek, egy darab sem. Az ünneplés - a barátain kívül amit majd gondolom intéznek maguk között - csak így szerényen, az öt fős családunk között zajlik.

A szülőktől jogosítványt kap, a húgomtól passz, valamit olyan 5000ft értékben és végül maradtam én.

Mi a párommal jobban keresünk, ezért részben pénzt gondoltunk adni, de azért csak a 18. szülinap, kellene valami emlékezetesebb ajándék is nem? Vagy emlékezetesnek elég a jogosítvány? Esetleg valami élmény?

Úgy gondoltam, hogy kap 50 ezer Ft.-ot, plusz valami élményt 20 ezer Ft. körül.

Ti melyik felállásnak örülnétek, ha most töltenétek a 18-at? 50+ valami választható élmény (pl. egy feldobox doboz), vagy inkább csak a több pénz, aztán majd megy belőle ahova akar?

Megjegyzendő: nem követelőző, nem elkényeztetett srácról van szó.

2021. jún. 18. 11:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ui.: a kérdezzem meg őt nem működőképes 10 éves kora óta, azóta mindenre az a válasz, hogy "nemtom" vagy hogy semmit:D
2021. jún. 18. 11:48
 2/12 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább adjátok oda a pénzt, így azt tud venni amit szeretne.
2021. jún. 18. 14:02
 3/12 XR115 válasza:
100%
a 2esel értek egyet, de én arany fülbevalót kaptam 18 éves szülinapomra. 20/L
2021. jún. 18. 14:27
 4/12 anonim válasza:
94%

A jogsi az tényleg elég maradandó, de ha jó a kapcsolatotok lehet lehetne valami személyesebb, mintha csak pénzt adnál.

Mivel ilyen 70 ezer forint körül gondolkozol, eszembe jutott, hogy megtámogathatnál egy barátaival közös nyaralást, pl kibérelni egy nyaralót pár napra a Balatonnál/Velencei tavon.

2021. jún. 18. 15:00
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen jogsit kap, de ha motorost, egy jó bukósisak szerintem egész tuti! 😁

Vagy add oda a kp-t!

2021. jún. 18. 20:17
 6/12 A kérdező kommentje:
Még csak autóra egyelőre, amennyire ismerem nincsenek motoros ambíciói :D Pedig az ötlet jó lenne :)
2021. jún. 18. 20:26
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Én annak örültem volna ha a szüleim befizettek volna egy jó kis prostira
2021. jún. 18. 23:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Add oda a penzt
2021. jún. 19. 00:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Fizesd be élmény vezetésre ha már tud vezetni jól
2021. jún. 19. 08:55
 10/12 A kérdező kommentje:
7-es sajnállak, hogy te erre vágytál és nem jött össze másképp egy nő, az tesómnak nincs ilyen problémája :)
2021. jún. 19. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!