Fiúk ti örülnétek ilyen ajándéknak a barátnőtöktől?
Karácsonyra egy párna a közös fényképekkel.
Születésnapra egy üveg amibe cetlik vannak miert szeretem es hasonló dolgok.
Nekem túl nyálas lenne. Egy lány biztos örülne neki, de egy fiú..
De te ismered, hogy milyen szemèlyisèg.
Ne bántásból, de tényleg semmi nem jut eszetekbe csak ezek a porfogók? Annyira giccses, és unalmas tucat ajándék. Őszinte leszek. Az exbarátnőim párnája fent van a padláson, ott porosodik. Akkor sem voltam oda az ilyen ajándékokért amikor kaptam (de azért úgy tettem mintha örültem volna neki)
Bármibe fogadok, hogy a te barátod is megfogja játszani az örömöt, hogy az ajándékod nagyon tetszik neki, pedig nem fog tetszeni..
Hidd el, egy tábla csokival jobban járnál.
26/F
Nem ismerek olyan férfit aki az ilyen ajándékoknak őszintén örülne.
Habár ..nem írtad, hány éves.
A mai 14-20 éves fiúkat, és a stílusukat, ízlésüket én nem nagyon értem. Nem ítélem el, csak nem értem. (Tisztelet a kivételnek!)
Neked kellene annyira ismerned a barátodat, hogy tudd, mit szeret.
De ezektől szerintem, ahogy azt már írták, egy tábla csoki is százszor jobb.
25/F
Egyszer vettem a páromnak (azóta már a férjem, lehet ez miatt vett el😂) egy 6-os pakk Staroprament, üvegpohárral és átkötöttem egy nagy masnival. Azt mondta ez volt a legjobb ajándék, amit kapott😄 Még a facebookra is kipostolta😄
Lehet te is jobban járnál, ha ezeket elfelejtenéd és vennél/készítenél valami kevésbé giccseset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!