Fiúk milyen ajándéknak örülnétek 18. szülinapra a barátnőtöktől?
A barátomnak 2 hónap múlva lesz a szülinapja és valami különlegessel szeretném meglepni .Tudni kell róla h nem nagy ívós bulizós ezért a meglepi buli szerintem kilőve.Tudom hogy én ismerem én tudnám minek örül de nem vagyok jó az ajándék ötletekben :/
17/l
Ez mindenkinél más. Én annak örülnék a legjobban, ha egész nap velem lenne a barátnőm és érzékeltetné, hogy szeret. Ez lenne nekem a megfelelő.
Ameglepi bulit szerintem ne zárd ki, sokkal jobb az, ha mindenkit ismersz a bulin, mint egy diszkóba.
Én sütöttem egy tortát, mivel nagyon szereti az édességeket. :)
De kapott már
törölközőt,
nagy elefántos lufit,
csokit (a sárgabarackos kekszes boci a gyengéje, de a latin negyedben is szoktam venni, ott rengeteg felé van),
rohamosztagos pendriveot (nagy star wars rajongó),
süthető gyurmából készült pici figurákat (mondta, hogy milyen kell neki, ez a hobbim, és megcsináltam neki),
naptárt saját kezűleg (mondjuk azt karácsonyra),
cipőfűzőt (egy közös séta közben szakadt szét, és poénból mondta, hogy a közeledő névnapjára akkor azt kér, komolyan vettem 😀),
fényképtartót,
mágnest,
bögrét,
inget (nagy ingrajongó),
férfi karkötőt (tudtam, hogy ilyet akart),
bőr pénztárcát,
kis növényt (ballagásra kellett),
tollat,
laptoptokot és
szobamamuszt.
Röviden úgy ennyi, ami most eszembe jutott. Ezek között biztosan van olyan, ami másnak hülyeség, de mindegyik ajándéknak megvan a maga története, így számunkra fontos és vicces. 😄 Remélem, segítettem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!