Milyen ajándékot adjak anyukámnak?
43. születésnapját tölti. Szeret főzni, kertészkedni, szereti a madarakat, a természetet
Lehet kézzel készített vagy vásárolt is az ajándék csak mondjatok ötleteket légyszi. Egy olyan 5-10 ezer forint értékben max.
Köszi!
Én sütni szoktam neki tortát,
Segíteni a házimunkájában. :) Ez sokkal hasznosabb, és átérezhető, mint egy megvásárolt ajándék. Ez saját tapasztalat, de én is kíváncsian várom a többiek válaszát. :)
Szerintem csinálj neki egy ilyet:
A saját készítésű ajándékok mindig szebben esnek neki. Ezt meg tudod oldani nagyon max. 2000 FT-ból, és én még mellé beíratnám egy masszázsra, ami olyan 3000-5000 FT körül van. Aztán jó lenne neki egy kisebb torta is (1500 FT, ilyen 1-2 szeletesre gondolok) üdvözlő kártyával (amit Te dekorálsz ki, rajzolsz rá stb.), amibe írnék neki a helyedben egy verset, meg, hogy boldog szülinapot stb. stb. Így 10.000 FT-ból meg is leszel. Pluszba nyilván segíts neki ebben-abban, tartsatok anya-gyerek programot, ölelgesd meg, beszélgessetek!
Esetleg hívd át magatokhoz pár barátnőjét/ barátját, és lepjétek meg, hogy, amikor hazaér, akkor ott fogadja a csipet-csapat.
Tehát vázolom:
Szerintem ez egy tökéletes szülinap lenne neki:
Köszöntsd fel a napján (a papírfa, torta, masszázs stb.). Délután menjetek el együtt sétálni, vagy, amihez anyudnak kedve van, töltsetek együtt időt. És hétvégére beszervezném a meglepetés bulit nálatok a barátaival (te addig pl. átmész az egyik barátodhoz aludni, hogy ők kedvükre bulizhassanak). A meglepetés bulira nyilván a vendégek hozzanak cuccokat, mindenki egy kis nasit/ kis piát.
Szerintem ez tökéletes lenne így! :) Mert programozik veled is, meg a barátaival is csap egy bulit. Egy 10-esből kijössz, és mégis nagyon tartalmasak az ajándékok.
Majd írd meg, hogy mi volt! És boldog szülinapot anyudnak! :))
https://www.youtube.com/watch?v=YEq7z1BU1k0
Vagy esetleg, ha nem fát csinálsz, hanem ilyesmiket. Valami kézműves dolgot..
Hogy őszinte legyek nem túl kifinomúlt a kézügyességem ezekhez😅 de a vers jó ötlet köszönöm
Esetleg valami olyan ajándék ami kézzel készíthető de még is hasznos, vagy tudja valamire használni nem “csak” dísz?
Ezek itt nagyon egyszerű, de nagyszerű dologok műanyag palackból:
https://www.youtube.com/watch?v=FrzDqhIonb4 (Bármelyiket is csinálod, turbózd fel rajzokkal, matricákkal stb., hogy jól nézzen ki!)
Vagy, ugye szereti a kertet, meg a madarakat, akkor tudsz kézműves madáretetőt csinálni. Nagyon egyszerű:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!