Barátnőd nem ad támpontot? Miért nem adtok valamit közösen?
2020. dec. 14. 21:11
2/9 A kérdező kommentje:
Elég kezdetleges kapcsolat, 25.én megyek le hozzájuk, de nem akarok üres kézzel érkezni,.
2020. dec. 14. 21:15
3/9 anonim válasza:
Nem kell túlgondolni se idegeskedni emiatt
Vegyèl valami alap cuccot. Tusfürdős ajàndèkdoboz, csoki, kàvé.
Akkor vittél is, nem is költöttèl sokat
2020. dec. 15. 02:06
4/9 anonim válasza:
Akármilyen kis dologról van szó, akkor is barátnőd tud támpontot adni. Az én apukám pl. 5 évente egyszer, ha kinyit egy üveg bort magától, az összes kapott piát tovább szokták ajándékozni, anyukám meg cukorbeteg, így neki hiába vennél édességet. Ellenben egy különlegesebb kávénak nagyon örülnének, vagy egy csokor virágnak.
2020. dec. 15. 03:43
5/9 anonim válasza:
Ha nincs más ötlet, csinálj egy tál tiramisut (egyszerű és finom, olyat nem ismerek, aki nem szereti :D ), ha nincs cukorbeteg/ ételallergiás a családban. Nyilván anyuka főzni fog, de kedves figyelmesség, ha viszel valamit te is az ebédre, és így egyszerre letudod az egész családot.
2020. dec. 15. 09:00
6/9 anonim válasza:
Mivel kezdeti a kapcsolat mindenféleképpen valamit ami csak jelképes. Előszöris azért mivel alig ismeritek egymást, másodszor ha még belevesszük a te családodat is, az elég sok anyagilag.
Azt is csinálhatod hogy valami közöset mint pl egy ajándékcsomagot amiben van egy üveg bor, kávé, csoki stb. Te is összeállíthatod. Esetleg egy tányér házisüti vagy pogácsa is jó ötlet egy üveg bor kíséretében. Nem személyre szólóan értem hanem a családnak.
2020. dec. 15. 15:58
7/9 anonim válasza:
Én is egy közös ajándékcsomagra szavazok.
Veszel egy szebb kosarat és veszel bele néhány finomságot. Mondjuk teát, csokit, aszalt gyümölcsöt, bele rakhatod az apukának szánt bort is.
Ebben mindenki találhat olyat, amit szeret. Mivel friss kapcsolat, bőven elég.
De a barátnődet kérdezd meg, hogy miket szeret a család.
2020. dec. 15. 18:48
8/9 anonim válasza:
Bonbon pl
2020. dec. 15. 20:27
9/9 anonim válasza:
mi 4 eve vagyunk egyutt, de nem szoktunk egymas szuleinek es testvereinek ajandekot adni, szerintem egy friss kapcsolatban plane nem kell emiatt nagy dolgokra gondolni. boven eleg ha viszel egy uveg jobb pezsgot meg egy talca valamilyen etelt (a baratnod azert egyeztessen otthob hogy mindenki eheti e plusz passzol e az ebedhez)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!