Mit vegyek a párom szüleinek karácsonyra?
Teljesen tanácstalan vagyok, elég felszínes a kapcsolatunk, így személyes ajándékról fogalmam sincs, hogy minek örülnének. A klasszikus virág, tusfürdő csomag, bor, már megvolt, illetve ez megy szülinapkor is. A párom mindig megkérem, hogy de mondjon vmit, hogy minek örülnének, de szerinte jó a sablonos ajándék.
Após-jelölt gyűjti a barkácsolós dolgokat, bár nem használja. Anyós-jelölt meg ciki, de fogalmam sincs, szereti a virágokat és a haszontalan dolgokat. Mindketten már 65 évesek, és nincs hobbijuk.
Ha van vmi ötleted, akkor köszi előre is!
Wellness hétvégére dobjatok össze.
Én már szinte undorodom a tárgyi ajándékoktól, magam is igyekszem minél inkább élményt adni. A barátnőmet élete első repülésére vittem el (1 órás girokopter), pár hete, csak úgy. Sosem felejti el. Egy fehérneműt igen.
Mennyit szeretnél rá költeni?
Egyik ismerősömék egy átlátszó műanyag gömbbe tettek édességeket, mézeskalácsot, zoknit, apróságokat. Nagyon jól nézett ki, ötletes és olcsó is volt.
Szerintem inkább a szándék a fontos, mintsem maga az ajándék, pláne ilyen helyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!