Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot adjak egy...

Milyen ajándékot adjak egy ismeretlen lánynak?

Figyelt kérdés

Egy aranyos kis karácsonyi lánc ajándékozásban veszek részt, ahol csak a másik nevét és címét kapod meg. Nekem egy egyetemista lányt kell megajándékoznom, tudnátok ajándék ötleteket mondani aminek örülne?

Árban 2000ft a határ, de nem bánom ha egy kicsivel többe kerülne, a lényeg, hogy valami jó, hasznos ajándékot tudjak neki adni.

Az ötleteket/ segítséget előre is köszönöm :)

2020. dec. 3. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Ez az ajandéktesó pilótajáték? Semmi aranyos nincs benne. Értelmetlen átverés. Te semmit nem fogsz kapni szólok előre. Ezzel azok járnak jól akik beszerveztek és nem valószínű, hogy célba ér az ajándékod. Felejtsd el. Pénzkidobás. A fogyasztói társadalom szégyene ez a játék.
2020. dec. 3. 12:51
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Ez egy átverős program. Inkább maradj ki belőle. Ha annyira ajándekozni akarsz adj rászorulóknak vagy a barátaidnak szomszédaidnak. A szomszédunk küldött tavaly az unokája miatt. Várták ők is az ajándékot. Semmi nem jött azóta sem.
2020. dec. 3. 13:00
 3/7 anonim válasza:
Csoki
2020. dec. 3. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Igazán értékelem, hogy figyelmeztetni szeretnétek arra, hogy ez lehet átverés is, de szerencsére most ilyenről szó sincs :) ez az egész nagyjából egy ismerősi körön belül megy, nincsenek benne teljesen idegenek. Akit én ajándékozok, egy nagyon kedves barátnőm szobatársa. Sajnos nem igen volt még alkalmam megismerni őt vagy hogy miket szeret (a barátnőmet meg nem szeretném erről kifaggatni, mert akkor ugye tudná, hogy én kit ajándékozok).

Ez nem az ajándéktesós dolog, a címere azért van szükség, mert ebben a vírusos időben nem tudunk személyesen találkozni. Eddig is tartottunk ilyet minden évben :)

De azért tényleg értékelem a figyelmeztetést

2020. dec. 3. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ebbe én is benne vagyok én karácsonyfa díszeket készítettem nézd meg ezt az oldalt youtubon jó dolgok vannak rox shana
2020. dec. 4. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Fürdőbomba illat gyertya
2020. dec. 4. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Mű szobanövény tusfürdő arcmaszk rúzs körömlakk
2020. dec. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!