Milyen ajándékot adjak egy ismeretlen lánynak?
Egy aranyos kis karácsonyi lánc ajándékozásban veszek részt, ahol csak a másik nevét és címét kapod meg. Nekem egy egyetemista lányt kell megajándékoznom, tudnátok ajándék ötleteket mondani aminek örülne?
Árban 2000ft a határ, de nem bánom ha egy kicsivel többe kerülne, a lényeg, hogy valami jó, hasznos ajándékot tudjak neki adni.
Az ötleteket/ segítséget előre is köszönöm :)
Igazán értékelem, hogy figyelmeztetni szeretnétek arra, hogy ez lehet átverés is, de szerencsére most ilyenről szó sincs :) ez az egész nagyjából egy ismerősi körön belül megy, nincsenek benne teljesen idegenek. Akit én ajándékozok, egy nagyon kedves barátnőm szobatársa. Sajnos nem igen volt még alkalmam megismerni őt vagy hogy miket szeret (a barátnőmet meg nem szeretném erről kifaggatni, mert akkor ugye tudná, hogy én kit ajándékozok).
Ez nem az ajándéktesós dolog, a címere azért van szükség, mert ebben a vírusos időben nem tudunk személyesen találkozni. Eddig is tartottunk ilyet minden évben :)
De azért tényleg értékelem a figyelmeztetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!