Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vegyek...

Milyen ajándékot vegyek karácsonyra a 20 éves unokahúgomnak?

Figyelt kérdés

A nővérem lányáról van szó, még tanul. Már 3 éve nem találkoztunk, így 3 szülinap-névnap-karácsony-húsvét kimaradt, meg a ballagása és a bérmálása, ezért arra gondoltam, hogy most karácsonyra egy nagy ajándékot vennék neki 500.000 Forint értékben.

Tehát valami normálisat szeretnék venni neki. Persze ha ezt az összeget kézbe kapná, biztos nem arra költené, amit én választok majd, de szerintem személyesebb, ha én választom ki, csak egy kis segítség kéne az ötleteléshez.

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

2020. dec. 1. 13:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
27%
Én vagyok a szánalmas? Képzeld adok ajándékot! Olvasd vissza amit írtam mert már nem látsz au irígységtől. Tudod aki a papucsát is megenné fél milláért annak sosrm lesz pénze. Engem sosem érdekelt a pénz, sosem hajszoltam, talán pont ezért lett. Szánamas vagyok? :) Nem szívem. Sikeres! A szánalmas az te vagy aki a papucsát is megenné a pénzért. Nekem sosem kellett másé. És el sem fogadtam ilyesmit, mert gáz.
2020. dec. 2. 20:35
 22/28 anonim válasza:
77%

És most ebből hogy is hoztad ki, hogy rólad szóljon a sztori? Szerintem, előbb el kéne olvasnod a dolgokat, mielőtt választ írnál!

Szerinted tényleg gáz, hogy a Kérdező egy 20 éves lánynak, aki egyetemen tanul ajándékot akar venni? Vagy az, hogy ő meg (valószínüleg) el fogja fogadni?

Inkább lennék olyan, aki tényleg megeszi a papucsát 500Kért(, bár eredetileg metafórának szántam, de akkor használjuk hasonlatként,) mint amilyen felszínes, tudatlan szájhős vagy :D

2020. dec. 2. 21:28
 23/28 anonim ***** válasza:
27%
Képzeld elolvastam. Én is jártam egyetemre, többet is elvégeztem. Mellette dolgoztam is. Nem volt könnyű. Mégis utáltam mikor az évek óta nem látott rokon valami drága ajándékkal igyekezett könnyíteni a lelkiismeretén. Semmi szükségét nem éreztem. Felszínes, tudatlan szájhős vagyok? Hmm. Ma így hívják azokat akik nem a fogyasztói társadalom mintapéldányai, akinek nem a pénz, az anyagiak a fontosak? Akiknek a karácsony a szeretetről és meghittségről szól? Akiknek az élethosszig tanulás az érték és önerőből értek el mindent? Komolyam szánom az ilyen kispolgárokat. Sosem fogjátok semmire vinni az életben az irígykedésen kívül. Ha egyszer pénzetek lesz veletlenül attól sem lesztek boldogok. Ugyanis szeretetet meg barátokat meg tudást és inteligenciát nem lehet rajta venni. ;) Mint leírtam szép dolog támogatni valakit. De ennek mi köze a karácsonyhoz? Semmi.
2020. dec. 3. 04:44
 24/28 anonim válasza:
57%
Figyelj, nem nekem kell bizonygatnod itt anonim. És továbbra is hozod a felszínes, tudatlan szájhőst, amíg lenézel másokat, szépen ki is fejtetted. Saját magadat hazudtolod meg😂
2020. dec. 3. 08:11
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
Nem én vagyok a tudatlan kettőnk közül és nem én tartok jelenleg az érettséginél. Valóban lenézem az anyagias, pénzel mindent el lehet intézni embereket, meg azokat is akik a papucsukat is megennék érte. Az irígyeket pedig még inkább. Nulla méltóság nulla eredény. Csak így tovább. Nyugodtan nevezhetsz szájhősnek. Egyelőre nekem van meg mindenem önerőből és te adnád el a lelked is félmilláért. Ki is a szájhős? ;)
2020. dec. 3. 08:23
 26/28 anonim ***** válasza:
50%

Na álljatok le...

Nem a véleményeteket kérte,hanem a segítségeteket. Én válaszolok

A tesómból kiindulva valamilyen pandorás ékszer,ajándékutalványok,egy új laptop,okosóra,nagyon de nagyon extrém esetben autó,bicikli ha szereti,számítógép,tv,görkorcsolya,gordeszka

A többit pedig kézpénzben odaadhatod neki.

Ui a kérdezőnek:

Ne vedd magadra ezt a sok hülyét,és arra költesz amire akarsz,nem az ő dolguk.

2020. dec. 3. 10:36
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Te megmondod idegeneknek mit csináljanak? :D Mert ki vagy te? Laptopot meg most kapott de baromi hasznos volt a válaszod.
2020. dec. 3. 11:00
 28/28 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, mi újság? Sikerült döntened?

AZ jutott még eszembe, hogy ha tud gitározni, vehetnél egy új gitárt neki, nagyon jó a választék a neten is.

2020. dec. 3. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!