Milyen ajándékot vegyek karácsonyra a 20 éves unokahúgomnak?
A nővérem lányáról van szó, még tanul. Már 3 éve nem találkoztunk, így 3 szülinap-névnap-karácsony-húsvét kimaradt, meg a ballagása és a bérmálása, ezért arra gondoltam, hogy most karácsonyra egy nagy ajándékot vennék neki 500.000 Forint értékben.
Tehát valami normálisat szeretnék venni neki. Persze ha ezt az összeget kézbe kapná, biztos nem arra költené, amit én választok majd, de szerintem személyesebb, ha én választom ki, csak egy kis segítség kéne az ötleteléshez.
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
Nézd, nem tudom mennyire szereti az ékszereket, mennyire a nőies vonulatot, de ha igen, és személyeset akarsz venni, vegyél egy ékszerszettet, legyen benne karlánc, olyan amilyenbe tudsz gravíroztatni. Azt hiszem ez elég személyes és elegáns.
Sok sikert kívánok!
Üdv: 35 N
Vegyél a telefonjával kompatibilis okosórát, ha az még nincs neki.
Vehetnél ajándékutalványokat, ajándékkártyákat is, ez esetben azt vesz rá, amit akar. Pl. Intersport, Rossmann, Libri.
A Kérdező kérdése az volt, hogy mit adjon. Eldöntötte, hogy ennyit költ a lányra és pont. Semmi közünk hozzá hogy miért, csak segíteni tudunk neki dönteni. Nem osztotta meg, hogy miért nem találkoztak, de ebből nem feltétlen az jön, hogy nincsenek jóban, a 21. században már igazán nem probléma a kapcsolattartás! Nem értem miért lovagoltok ezen, tényleg irigy kutyák vagytok csak, gratulálok Magyarország👏🏻
Egyébként én 21 vagyok, én is egyetemen tanulok és a szüleimmel élek. Ebből adódóan, ha kapnék pénzt, valszeg én is eltapsolnák baromságokra. (Mármint személy szerint tábletet vennék, de az ki van húzva, így ha nem azt, akkor…)! De ettől függetlenül 20 évesen ő tudhatja a legjobban, hogy mire van szüksége. Ha befekteti valamibe befekteti, ha elpazarolja, elpazarolja.. de persze én se adnék csak úgy oda ennyi pénzt tanuló pénznek, ezért megértem hogy ajándék formájában adnád oda. Na meg ha valakitől kapsz valamit, pláne ha nem találkozol vele sűrűn, az az ajándék ott marad veled, akkor is ha az illető már elment, így kicsit olyan mintha még mindig veled lenne. Tehát egy ajándéknak nem csak valutális értéke van.
Meg azon se tudom, hogy miért kattogtok, hogy karácsonyra adja. Valszeg karira megy hozzájuk. Jobb lenne ha csak a kezébe nyomná a fél millát azt csá? Nem, szerintem az totál személytelen lenne és a karácsonynak pont nem ez az értelme(, amivel vagdalóztok). Szánalmas -.-“
#19, én ezt eléggé kétlem, de ok. Nekem ettől nem lesz se több se kevesebb. Leszarod a félmilliót? Jó neked, de sokan vannak, akik nem így állnak anyagilag és a papucsukat is megennék érte. Az meg hogy nem adsz ajándékot, a te szégyened. De mivel rontja el a Kérdező a karácsonyt? Hogy ajándékot mer adni a rokonainak?
De ennyit a magyar mentalitásról, undorító!
Ps: #19, szánalmas vagy!😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!