Miért nem lehet tisztelni a kérésemet?
Idén több okból is arra kértem a családom, szüleim tesóim hogy ne ajándékozzunk. Illetve én nem szeretnék mert egyrészt anyagilag ez az év borzasztó volt számomra és a félretett pénzemet tényleg nem olyan dolgokra szeretném költeni ami haszontalan. Itt jön a második ok hogy lényegében karácsonyra soha nem adtunk túl nagy ajándékokat értsd drága dolgokat. Tehát inkább olyanokat amik annyira nem is lényegesek. És én ezt amugyse szeretem.
Ennek ellenére ők nem bírták megállni mert már most arról beszéltek hogy mit találtak és mit vesznek holott abban állapodtunk meg hogy nem. Nyilván utána már nekem lenne kellemetlen ha nem adnék semmit. De én nem szeretnék és kértem is. Azt is mondtam ha ők egymás közt akarnak akkor oké de én nem.
Iszonyú mérges lettem mert egyáltalán nem tisztelték meg a kérésemet. Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!