Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Milyen ajándékot vegyek neki?

Milyen ajándékot vegyek neki?

Figyelt kérdés

22 éves barátomnak milyen ajándékot vegyek?

Autószerelő, nem iszik, decemberben lesz 1 éves hogy együttvagyunk ezért nem szeretnék túl drága ajándékot venni neki.

Olyan ajándékot szeretnék amit használni is tud,de ha nagyon más ötlet nem lesz akkor nekem páros pulcsi, törölköző jutott eszembe. Ezek mennyire jó ötletek karácsonyra? Ti mit vennetek? Mit vesztek a pártoknak?

2020. nov. 20. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Vegyél neki mogyorókrémet.
2020. nov. 20. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Valami élményajándék ahová együtt el tudtok menni?
2020. nov. 20. 10:28
 3/7 anonim válasza:
100%

Kis inspó.

Anno, mikor 1 évesek voltunk, lementettem térképen az első találkozásunk helyszínét, és photoshop-ban megrajzoltam. Kinyomtattam, bekereteztem. Vettem mellé egy nagy táblát a kedvenc csokijából, amit magának sosem vesz, mert drágálja. Emellé vettem még egy pár mintás zoknit, egy retro mintás műanyag "popcorn" tálat (sima műanyag tál,csíkosan, mint a popcorndoboz) és hozzá popcornt, mert imádja. Mindent beleraktam a tálba. Az volt az alapja, úgy csomagoltam be, hogy ne tudja, több minden van benne. (A képnyomtatás 110, a csoki 1600, a zokni 1200, a tál 500 és a popcorn 400 forint volt. Így összesen az egész 3810 forint volt.)

2020. nov. 20. 10:57
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Valami csavar kulcsos, vicces dolog?

Pl. kulcstartó stb. ha már autószerelő :)

2020. nov. 20. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Páros pulcsi v. páros cipő (sportcipő) nem rossz, és elrejthetsz benne egy olyan közös fényképet egy kis keretben, amit az íróasztalára - ha van neki - ki tud tenni.
2020. nov. 21. 12:32
 6/7 anonim válasza:
Sikerült már venni?😂
2020. dec. 18. 08:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen
2020. dec. 18. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!