Milyen ajándékot vegyek egy 2 éves kislány születésnapjára?
Figyelt kérdés
Gondoltam egy színes ceruza keszlet plusz egy kis könyv vagy kifestő.
De más is érdekelne, hátha lenne jobb ötlet.
2020. aug. 7. 10:37
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy én vagyok "hülyegyerekekkel" körbevéve, de az elmúlt 28 évem alatt eddig egyetlen olyan kétévessel találkoztam csak aki nem a falat firkálta ennyi idősen.
3/10 anonim válasza:
Valami buborékos? Van buborékpisztoly, azokat imádni szokták kortól nemtől függetlenül. Csak fél óra alatt kinyomják, érdemes utántöltőt is venni hozzá. De így is egy olcsó viszont mulatságos játék amit élvezni fog.
4/10 A kérdező kommentje:
#1 nem jött át a poén.
#2 tudnál ajánlani, valami mást?
2020. aug. 7. 15:18
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
2 - én nagyon-nagyon sok 2 évest ismerek, aki nem a falat firkálja -de azoknak van vázlatfüzetük és kezdettől fogva megértették, hogy papírra dolgozunk.(5)
7/10 anonim válasza:
6, akkor tényleg nálam gyenge a felhozatal. Szomorú.
A buborékpisztolyt ajánlottam csak kettőben küldtem el.
8/10 A kérdező kommentje:
#3 ez jónak tűnik, van esetleg konkrét típus/model, amit ajánlanál?
#5 szerintem ehhez kellene még 1-2 év neki, hogy tudja használni. De jó ötlet későbbre.
2020. aug. 7. 15:25
9/10 anonim válasza:
èn anno csak simán leakasztottam egyet a tesco polcáról, talán spongyabob volt rajta. Semmi extra, valami 1000ft-os darab volt. Elemet azt hiszem venni kell bele külön
10/10 A kérdező kommentje:
Elemes buborék fújót vettem neki. Annyira nem foglalta le, viszont volt a születésnapján egy kb 4-5 éves kissrác, ő nagyon élte 😁
Lehet 2 évest annyira még nem érdekli.
2020. dec. 12. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!