Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » 11 éves kislány születésnapjár...

11 éves kislány születésnapjára, "bulira" milyen ötleteket tudtok adni? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Eddig voltak már bulik osztálytársaknak, tortával, üdítővel, udvaron v szobában játszással, nem is nagyon kellett belefolynom, elvoltak magukban, most már mást szeretnék. Túl sok volt az utóbbi időben a gyerek, mégse tudtak elszórakozni. Most minimális létszámmal, "valami mást" szeretnék. Ahhoz még kicsik, hogy egy presszóba befizessem őket, nem? Vagy? minden ötletet szívesen fogadok. Egyfajta geocachingre is gondoltam. Ha jönnek válaszok, szívesen kifejtem.
2012. okt. 4. 11:23
 1/6 anonim válasza:
Esetleg nincs kedved valami programra elvinni 3-4 gyereket? :) Nagyon jó progikat lehet csinálni, anno a szülők állatkertbe, csodák palotájába vitték a gyerkőcöket. Én mindig lovardában akartam tölteni a szülinapom, imádtam a lovakat :) Vannak olcsóbb programok is, ezek csak példák voltak, de remélem, tudsz ötletet meríteni!
2012. okt. 4. 13:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pontosítanom kellene itthon is, igaz? Most, h írtad, h te mindig lovardában akartad. Mit is akar az én gyerekem?
2012. okt. 4. 13:45
 3/6 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen azt vedd figyelembe, hogy ő mit is akar; kérdezd meg, minek örülne a legjobban. Azt is nézd, hogy még csak 11 éves; a gyerekek ilyen korban mozgékonyak, érdeklődőek, nem biztos, hogy az otthoni programok a legjobbak. :) De vele egyeztess, hogy tényleg élvezze a programot!
2012. okt. 4. 13:48
 4/6 anonim válasza:
47%
McDonald's-ban tartott szülinapi zsúrhoz mit szólsz?
2012. okt. 4. 15:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Több ötlettel az a baj, hogy nem Bp., ahol élünk, legközelibbi meki is sok km. :( pedig jó lenne.
2012. okt. 6. 11:38
 6/6 anonim válasza:
lehet olcsobban ugrálóvárat bérelni és bohocot is amitől jó lesz egy buli az a társaság
2012. okt. 6. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!