Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Mivel lepjem meg anyukámat?

Mivel lepjem meg anyukámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyukám elmegy a húgommal templomba, én pedig itthon maradok apával, mert most műtötték vesekő miatt és anya ne. akarja, hogy egyedül maradjon otthon. Na, de lényeg ami lényeg, hogy anyukám mostanában sokat segített nekem. Tanulásban, barátokkal, stb. Ezt szeretném neki meghálálni. Van egy órám csinálni valamit. Leginkább valami olyan sütire gondoltam amit csak sütni kell. Mármint, hogy nem kell hozzá habverőt használni. (Apa egész nap alszik, nem akarom felkelteni.) Van ilyen receptetek? Vagy valami más ötlet? Anyukám inzulin rezisztenciás.

Köszönöm a válaszokat!

17/l

2020. szept. 6. 15:38
 1/5 anonim válasza:

Szia! Későn láttam a kérdésedet, de máskor is jól jöhet. Süti receptet millió van a neten, biztosan találsz anyukádnak tetszőt.

Viszont, írhatsz neki egy levelet borítékkal meg mindennel szépen ízlésesen, amit el tudsz tenni és abban leírhatod, hogy miért vagy neki hálás. Biztosan sokáig emlékezni fog rá. Emellett reggel csinálhatsz neki kávét (ha iszik, ha nem akkor teát), mosogass el, teregess ki, hidd el ezek nagyon nagy segítségek neki. :)

2020. szept. 6. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Légy szófogadó .
2020. szept. 7. 07:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jól értem ,elmegy a templomba, te nem mehetsz, rád terheli lábadozó apád felügyeletét. Cserébe csinálnál egészségre káros ételt, mivel cokros ezért a cukornál károsabb édesítővel.

Akkor ez most hála vagy bosszú?

2020. szept. 7. 23:04
 4/5 Furujika válasza:

Egeszseges, se cukor, se edesitoszer. A termeszet edessegevel keszult edesseg (banan)

[link]

Csak utana ne felejts el jol kiszelloztetni.

2020. szept. 8. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó ilyen kérdést is látni, ez kedves gesztus, ne változz;)

Válaszokat meg kaptál már:)

2020. szept. 9. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!