A pasimnak szeretnék egy képes medált adni, mert azt mondta hogy engem kér születésnapjára. Mit gondoltok jó ötlet? Tudtok linket küldeni ahol nem horror áron megtudnám rendelni?
#20 Annyira nem random. Ez mi? "mi jobban tudjuk, minek örül egy fiatal pasi, mint egy kis naiv lányka". :D
Te jobban tudod minek örül az akit ő ismer? Ötleteket kért csak, hátha ihletet kap.
De figyelj, én jobban tudom, hogy te mit gondolsz mint te magad és szerintem ezt csak a frusztráltságod íratta le veled. Megbocsátok. :)
Szerintem szervezz egy közös programot, menjetek el valahová együtt. Te tudod, minek örülne, és nem is kell, hogy pénzbe kerüljön. Lehet egy piknik a parkban, ha jó idő van. Vagy ha mindenképpen venni akarsz neki valamit, az legyen egy kis apróság. Nem kell mindenre vagyonokat költeni. A szándék a lényeg.
Egy ismerősöm pl. a barátnője 21. születésnapjára asztalt foglalt egy étteremben. Meglepetésnek szánta. És bejött.
Neeee, a fényképes medál nagyon fura.
Téged kér, magyarul nem kell neki semmi, örül, hogy veled van. Vehetsz neki valamit, de ne ezt a medált.
Bizony szó szerint gondolja, én is voltam már ajándék egy szál szalaggal...
Nagy bukta lesz a medál
Ha pedig olcsóbbat szeretnél, akkor nézz be a www.sooters.hu oldalra. Szerintem semmi baj nincs az ajándékkal és szurkolok. Ha tényleg nyakláncot rendelsz, mondd majd el, hogy mit szólt hozzá❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!