A pasimnak szeretnék egy képes medált adni, mert azt mondta hogy engem kér születésnapjára. Mit gondoltok jó ötlet? Tudtok linket küldeni ahol nem horror áron megtudnám rendelni?
Nem fogja hordani, fiúknak inkább kínos ez.
Csinálj neki süteményt, ha tudsz sütni. Vagy vegyél egy tortát és magadra egy ellenállhatatlan fehérneműt.
Inkább élményt szerezz, ne tárgyat vegyél.
Igazuk van, a fiúk máshogy működnek. Az exemnek pár év után csak ruhát, alkoholt vettem, azt legalább hordta, megitta.
Amég szamomra aranyos apróságokat vettem abból egyik se izgatta.
Ha azt mondta éged kér akkor csak arra gondolt hogy legyél vele a szüleésnapján.Semmilyen ajándékra nincs aszüksége,mert veled lehet.
Nem kötelező mindent sexuálisan érteni hogy csak "azt" akarja.
Szervezz egy közös programot,menjetek el valahova
Bocs, de ilyen hülyeségnek egy pasi sem örül.
És vélhetően mi jobban tudjuk, minek örül egy fiatal pasi, mint egy kis naiv lányka. Akár tetszik, akár nem.
#19, #20 Jaj. Most megszólalt bennem a szekunder szégyenérzet itt miattad. Én szégyenlem helyetted is, hogy ezt leírtad. :D
Kérdező: Ha azt mondta téged akar, akkor adj neki valamilyen közös élményt. Nem tudom mennyire szűkösek az anyagi keretek, de menjetek el valamerre kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!