Barkácsolt vagy bolti ajándékot szoktatok adni?
Mivel nagyon sokszor könyvet vagy cserepes növényt adok, "boltit":D
Ritkán ajándékozok olyat, amit otthon is el lehetne készíteni. De amelyik ajándékozottról tudom, hogy odavan a szép csomagolásért, azoknak extra ötletesen szoktam csomagolni (amúgy engem a csomagolás hidegen hagy, akit szintén nem érdekel, annak is becsomagolom, csak extrák nélkül, hogy azért rendesen nézzen ki, de semmi több)
Boltit.
Az ár nem attól függ, hogy bolti vagy saját készítésű.
Ha saját magad készítesz valamit, ahhoz is kellhet sok, drága alapanyag.
Gyöngyékszereket tudok készíteni. Azt már volt, hogy adtam ajándékba. De nyilván nem fogok mindenkit és mindig azt adni.
Viszont máshoz nem értek. Egy béna rajzot, vagy egy hajtogatott papírhajót meg csak nem adok ajándékba :D
Én azért saját kezűleg csinálom az ajándékokat, mert az teljesen biztosra tudom, hogy örülni fog neki. Az meg hogy "sajnálta rám a pénzt", nem értem. Szándék a fontos. Persze nem egy összecsapott dologra gondolok, hanem pl. egy szépen felújított képkeret.
Az én családom olyan, hogy a pénz nem számít. Mármint ajándékozás téren nem azt nézem mennyibe kerül, persze nem kocsit meg ilyeneket kapunk. Normális áru ajándékokat, de ha én készítem akkor "csináld magad" ajándék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!