Ajándékötletek a páromnak? (többi lent)
Figyelt kérdés
A párommal már lassan 2 éve vagyunk együtt, de nem tudom, mit vegyek neki Karácsonyra. PC játékok érdeklik, akvarisztika, barkácsolás. Személyes ajándék mellé szeretnék még neki valamit kb. 10 000 Ft-ig. Olyan ajándékot szeretnék, ami nem csak áll a polcon, hanem ami a hasznára válik. 20 éves férfinek kéne. Várom a tippeket!2014. dec. 8. 22:44
1/3 anonim válasza:
Cipő, csizma, bakancs. Szerszám készlet. Gamer egér.
2/3 Horváth Klára1 válasza:
igaz, hogy ez csak "áll a polcon" de gyönyörű ajándékok vannak itt! Én innen néztem a barátomnak 3. évfordulónkra ajándékot! :) nagyon örült neki, és meg is hatódott!
3/3 anonim válasza:
Neked is a the crew játékot ajánlanám pcre, most nagy hype van körülötte mert netes csatlakozással lehet játszani vele tehát torrentről nem érdemes letölteni, egész amerikát bejárhatja a töbiekkel és versenyezhetnek,ígéretes játék most jelent meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!