Miből készítsek nyakláncra medál? Tűzzománchoz hasonlót.
Figyelt kérdés
Olyan kb. 3-5 cm-es medált szeretnék, amire személyes üzenetet tudok írni. Jó, ha tudok rajzolni is mellé/alá. Mivel tűzzománcozni nem tudok, karácsonyig nincs idő megtanulni, és ráadásul eszközeim sincsenek hozzá, gondoltam zsugorkapapírra, esetleg arra üvegmatricával vagy valamilyen festékkel festeni, de nem tudom milyen festékkel lenne mutatós. Esetleg ha olyat tud valaki ami nem csak egy medál, hanem egy egész nyaklánc, vagy nem tudok rá írni, és pl. kövekből kell kitennem az írást, az is tökéletes!2013. dec. 18. 20:35
1/1 anonim válasza:
Tudom hogy már nem aktuális, de lehet még a jövőben valaki számára hasznos lehet a válaszom. :)
Lehet venni égethető gyurmát is hobbi boltokban.. művészellátókban... a papírírószerben nem vagyok biztos, de ki tudja...
na és azt te formázod meg és van egy csomó színben... és gondolom festeni is lehet rá.... otthon meg csak ki kell égetni és ennyi :) és ezt lehet illatosítani is, kb. 2 hétig tartja meg az illatot... :)
a tűzzománc nem is annyira praktikus, mert vagy 400 °C kell hozzá... szóval hacsak nincs otthon tűzzománc kemence... akkor halott ügy :D
remélem segítettem valakinek ^^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!