Unokahúgom születésére mennyi ajándékot illik adni?
Nővéremmel jóban vagyok, ő 30, én 27. Két hónap és megszületik a kislánya és most elkezdtek bevásárolni a babának. Nem vagyunk egyiken se szegények, de nem is gazdagok. Mindketten bérelt lakásban élünk, néha ki tudunk spórolni egy nyaralást. Bár nem vagyunk túl vallásosak, de meg lesz keresztelve a baba és én lennék a keresztanyja.
Viszont nincs tapasztalatom ebben. Mennyi értékben illik ilyenkor ajándékot venni? Mi számít túl soknak és mi túl kevésnek?
Szeretem a testvérem, de róla tudni kell, hogy felső limit nincs. Soha nem mondaná, hogy elég.
Összeírt egy listát a családnak, hogy mikre lesz szüksége.
Ezekből válogatva, természetesen vele egyeztetve idáig 90 ezret költöttem rá.
A család nem nagy és senkinek sincs gyereke, tehát egy darab babaruha sincs amit örökölhetne valahonnan. Én szívesen adok, de szeretnék rendes határok közt maradni. Édesanyám kérdezte, hogy keresztelőre mit adok? Mármint ezen felül kelle és ekkor mondtam neki, hogy szerintem amiket idáig vettem azok lefedik a keresztelőt it.
A babakocsit meg a pelenkázóágyat a szüleim veszik. A babamonitort, hordozót meg cumifertőtlenítőt az apai szülők. Tőlem bölcsőt meg kiságyat kapott más ruhanemű mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!