Mit vegyek egy 10 éves lánynak?
Bővebb információ? Mit szeret, mit nem szeret? Mindenkinél más. Mennyit szeretnél rá szánni?
Így látatlanban azt írom, valami szép, minőségibb füzet, egy jópofa toll és valamilyen "menő" vagy aranyos radír. Nekem itthon töklámpás formájú radírom van, igaz csak dísznek, mert nincs szívem azzal radírozni, olyan jól néz ki + csoki. Összesítve nem kerül annyira sokba, főleg, hogy - szerintem - minőségibb, mintha adnál neki csokit aztán csókolom. A sokadik plüssel pedig lehet, nem tudna mit kezdeni, mert már van elég. Ha szeret rajzolni, radír, jobb minőségű filc vagy ceruza... komolyan, rohadt nehéz bármit írni, ha nem tudunk semmit az illetőről.
Nagyon pontosan megfogalmazott kérdés!
De hogy a rövid értelmetlen kérdésre röviden és értelmetlenül válaszoljak: Honnan tudjam?
Ha szereti a videojátékokat, illetve számítógépezhet, akkor Star Stable játék, Minecraft - ezek az én lányomnak nagyon sok örömet okoztak, önfeledt nagy játszásokat a barátnőivel. Tudom, hogy ilyet nem kell siettetni, mert úgyis hamarosan mobilozni fog meg ilyesmik, de amíg ez a karantén van, addig is ezek a társaság élményét adják.
Esetleg mondjuk görkorcsolyát vagy ilyesmit, az megmozgat, ha rákap a gyereklány, és nem csak bent ül. A legnagyobb buli, ha itt van egy barátnő, és minecraftoznak, aztán kiviharzanak bunkert építeni, beviharzanak star stabe-ezni, aztán görkorizni, alig érnek rá enni. (a Star Stable játékban lovagolni lehet szép tájakon és küldetéseket teljesíteni, imádják a csajok, a Minecraftot meg biztos ismeritek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!