Mit vegyek egy könyvimádó lánynak karácsonyi ajándékként?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 15:42
1/29 kreténpali válasza:
Figyu, lehet meglepő, de szerintem egy könyvnek örülne.
2/29 anonim válasza:
3/29 anonim válasza:
Adj neki könyvutalványt, akkor a saját szájíze szerint választ magának könyvet.
5/29 anonim válasza:
ez a könyv biztos érdekelné:
6/29 anonim válasza:
A Libribe lehet kartyat feltolteni. En azt kapgam egyszer szuletesnapomra. Volt rajta x osszeg, amit egy evig hasznalhattam, sokkal jobb igy, mert olyat vehet, ami tetszik neki, amit szeretne
7/29 anonim válasza:
Én is könyvimádó vagyok, és mindig könyveket kapok aminek nagyon örülök.
Vagy adj neki könyvutalványt így olyan könyvet vesz magának amit szeretne, vagy az egyik kedvenc írója könyvét vedd meg.
8/29 anonim válasza:
Valaki írta már, szerintem is a Libri ajándékkártya nagyon jó. Anyukámnak szoktam olyat venni, rátöltetek 10 ezer forintot, és egy év alatt elvásárolja.
10/29 anonim válasza:
Aki könyvimádó, annak nehéz könyvet venni, mert elég jó eséllyel már olvasta, főleg, ha a kedvenc írója írta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!