Szalagavatóra milyen ajándékot vegyek egy lánynak?
Figyelt kérdés
Egy kedves ismerősöm hívott meg, viszont nem igazan tudom, mit vegyek neki. Egyszerű lány, nem nagyon sminkel, nem hord ékszereket. Az esdigi barátnőimnek mindig ilyesmit vetgem a szalagavatójukra, ballagásukra. Valami kis kedves apróságot szeretnék, vagy valami kis kabala-felét az érettségihez, de nincs igazán ötletem. Ti miket ajándékoztatok? Vagy van valakinek valami jó ötlete?
A válaszokat előre is köszönöm! 🙏🙌
2019. nov. 13. 23:06
1/8 anonim válasza:
Nekem az is új, hogy szalagavatóra ajándékot kap valaki. Mégis miért?
2/8 anonim válasza:
Szerintem ilyenkor nem szoktak ajándékot. Mi.a múlthéten voltunk es sok lanynal lattam kis viragcsokrot. Talan azt..
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
A kis csokor jó ötlet.
Nálunk sem feltétlen szokás, csak valami jelképes kis valamit szeretnék neki 😊
2019. nov. 14. 12:25
4/8 anonim válasza:
Szerintem is a kis virágcsokor a nyerő
5/8 anonim válasza:
Vagy olyan csokor, ami bonbonbol van🤤🤤😍
6/8 anonim válasza:
Esetleg valami személyes jellegű gravírozott toll vagy ilyesmi az érettségihez. Bár az ajándékot inkább ballagásra szokták adni.
7/8 anonim válasza:
Soha nem hallottam olyanról hogy szalagavatóra kap valaki valamit, minek??
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2019. nov. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!