Ajándékba adott mobiltelefont, visszakövetelhetek, ha én vettem fel rá a hitelt és a nevemen van?
Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 09:31
22/33 anonim válasza:
21!
Ne zavarjon, hogy én is ezt írtam....
23/33 anonim válasza:
Szerintem a megcsalás kimeríti az érdemtelenné válás fogalmát. Visszakövetelheted. (Írásban tedd, legjobb, ha ügyvéd segítségét kéred, a váláshoz amúgy is kelleni fog.)
24/33 anonim válasza:
23!
Itt nincs szó érdemtelenségről és valójában ajandekrol se. Hazasok. Házassági vagyonközösség van. Közös a telefon, közös a hitel
25/33 A kérdező kommentje:
Amúgy ha bemegyek letiltatni az imei alapján, az nem lehet hogy a szolgáltató megkérdi hogy a sim kié?
Mivel az a nejem nevén van.
Viszont a telefon meg az enyémen.
2020. jan. 14. 06:44
26/33 anonim válasza:
Nem. A telefont tiltják le, nem a simet
27/33 anonim válasza:
Mondjukneleg kicsinyes dolog, de mindegy.
28/33 A kérdező kommentje:
Ja majd 3 évig fizetem neki nem?
Akkor inkább ne használja.
2020. jan. 14. 07:41
29/33 anonim válasza:
Közös még mindig a telefon is és a hitel is.
30/33 anonim válasza:
Mar az hulyeseg volt hogy mobiltelefont hitelre vasaroltad ! Tovabbi kellemes torlesztest... (ha ki akarsz szurni vele, jelented hogy elloptak a telefont, az IMEI szam alapjan letiltjak es nem hasznalhato)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!