Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Egy orvosnak mit tudnék adni...

Egy orvosnak mit tudnék adni az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
A háziorvosomról van szó. Sosem voltam egy gyakran orvoshoz járó valaki, azonban most az év utolsó részében adódtak olyan problémáim ami miatt hetente-kéthetente megfordultam nála, és mindig nagyon kedvesen, lelkiismeretesen ellátott, tényleg csak jót mondhatok rá. Tudom, hogy alapesetben nem kell ajándékozni, de én úgy érzem szeretném Neki meghálálni amit eddig értem tett! Mit adhatnék, és milyen értékben? Egy 40 év körüli nőről van szó, illetve az asszisztensnőnek is vinnék valamit, mert ő is nagyon kedves, segítőkész. Köszi a segítséget, és trollkodást nem kérek, köszi! :)

2019. dec. 7. 12:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok vele, ha abban a helyzetben lennék, hogy évente kb 1x látnám, nyilván nem valószínű, hogy csak ezért adnek neki valamit, de itt most arról van szó, hogy az elmúlt 2 hónapban elég gyakran kellett mennem hozzá, egy olyan probléma miatt, ami hála az égnek (és persze Neki) mára már sokkal jobb.
2019. dec. 13. 16:49
 12/12 A kérdező kommentje:
Megvolt, nagyon örültek mindketten. :)
2019. dec. 16. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!