Foghúzás? Igaza van az orvosnak? Fájdalommentes lehet ilyen esetben?
Gyermekkoromban egyszer húzták ki egy fogam, kész horror volt.. Ennek 20 éve, azóta is szabályosan rettegek a fogorvos gondolatától is. Nagy gondot fordítok a fogápolásra, ám huzatot kaptam a munkahelyemen. Kiderült, hogy kívülről tökéletes, belül viszont hatalmas lyuk van..Fogorvosnál jártam, a régi élmények miatt kaptam Curam gyulladáscsökkentőt, hogy jövőhétig lentebb menjen a gyulladás és ki tudja húzni fájdalommentesen. Azt mondta, hogy ha nincs egyébként atom mód begyulladva egy fog, akkor pszichésen is könnyebb átesnem a foghúzáson mert nem fáj annyira. Szerintetek ez valóban így van? Nem vagyok már mai gyerek de rémálmaimban se jöjjenek elő a régi idők emlékei a fogorvos vonatkozásában.. Megmenteni a fogamat nem akarom.. De már ráment a fülemre és nem múló arcüreg gyulladásom van, folyamatában dugul az orrom, stb..
Tehát mindenképp túl akarom élni lelkileg..
31/N
Ha jó a doki, és megbízol benne, szimpatikus úgy könnyebb.
Mondd meg neki, hogy parázol, és segít majd!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!