Van olyan anyag, amely nem látszik meg a tükörben, ha elé visszük?

barmi, amit a tukor ele allitasz. csak annyit kell tenned h a tukor moge allsz, a tukor teljesen eltakarja eloled a targyat, es nem latod:D
persze nem ilyen felig atereszto tukorrol van szo, sima, hetkoznapi tukorrol:D

"jó de a tükörben sem látszik :D"
Az igaz, de olvasd el légyszi az első kommentemet. :)
Am egyik sem jó. Nem a trükkök érdekelnek, hogy ha így nézzük, akkor látszik, ha úgy, akkor nem. Hogy látjuk-e az üveget, független attól, hogy tükörből vizsgáljuk vagy a valóságban.
Olyanra vagyok kíváncsi, amelyet a valóságban teljes mértékben látunk, de a tükörre valami miatt úgy vetül a fénye, hogy a tárgyat "körül" látjuk, azaz a mögötte levő dolgokat látjuk. Olyat már feltaláltak, hogy láthatatlan ruha, és annak az elve pont ez, csak itt most az a kérdés, hogy van-e olyan, hogy nem a valóságban, hanem a tükörben látjuk körül.

A fény az fény. Mindegy honnan( tükörről vagy másról) verődik vissza. A fény látható. Hullám...
Pl. a hang, az nem látható a tükörben. De amúgy sem :)

http://www.youtube.com/watch?v=anJuZdL_vsw
Ez nézzétek meg, nagyon érdekes!
Amúgy nekem nem látszott a tükörben a távirányító fénye, csak akkor, ha a mobilom kamerájával nézem.

ha erdekelnek a parajelensegek, akkor esetleg a megmagyarazhatatlan(nak tuno) megjelenesek, pl. "szellemek", amelyek mondju tukorben nem latszanak, mert nem bocsatanak ki olyan fenyt, amit a tukor visszaver...
amugy milyen az az anyag, ami csak a tukorben korullathato? akkor van olyan oldala, amelyrol nem korullathato es olyan, amelyen korullathato. akkor csak a megfelelo oldalat kell a tukor fele forditani.
egyebkent a lezerfeny. eszembe jutott, mikozbe gondolkoztam...na szal a lezer fenye lathato, de ha tukorre vetitjuk, nem jelenik meg rajta tukorkepkent, mint az alacsony energiaju, koncentralatlan feny. nem jelenik meg a tukron az a voros pont, nem ugy, mintha zseblamoaval vilagitanal a tukorre. nem mondom h probaljatok ki,mert a vegen valaki megegeti a retinajat, ha sokat jatszik vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!