Milyen napra esett az ősrobbanás?
Figyelt kérdés
Ill. hány óra hány perc volt akkor? Értelmezhető egyáltalán ez a kérdés?2019. jún. 11. 21:31
21/31 anonim válasza:
Kedd. De azt nem értem, hogy miért van 7 nap egy héten minden kultúrában.
22/31 anonim válasza:
#20!
Csak nem akkor születtél a világra, és ezt azonosítod az ősrobbanással? Mert akkor jaj nekünk!
23/31 anonim válasza:
#22 Szerintem az illető 1986 április 26 szombat éjjel 1 óra 23 perc 45 másodperckor bekövetkezett eseményre gondol. Csak valami jelentéktelen külföldi ipari baleset, ne foglalkozz vele!
24/31 anonim válasza:
Sajnos erre nem nagyon emlékszem mert akkor még nem éltem.
25/31 anonim válasza:
#20-as!
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Bocs, bocs, bocs!
Amit írtam, nem úgy értettem, és hirtelen nem gondoltam bele, hogy mit akarsz a dátummal, de a #23-as válaszadó megvilágosított.
26/31 Tom Benko válasza:
@21: Mert a keresztény misszionáriusok agresszívan elterjesztették. A majáknál például 20-asával voltak a ciklusok.
27/31 anonim válasza:
semmilyen napra,idõre mert akkor még nem létezett a fogalmuk :)
29/31 anonim válasza:
Nem, utolsó, ez nem stimmel.
Vagy szerinted még áram se volt, amíg nem találták fel?
Vagy fény sem?
Az ősrobbanásnak volt egy pontos időpontja. Csak akkor még senki se volt, aki feljegyezze.
De ettől még volt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!