Miért mondják, hogy a kvantumfizika, kvantummechanika nem igazi fizikia, a kvantumfizikus nem igazi fizikus?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 12. 21:40
2/8 anonim válasza:
Miért mondják azt hogy az anna becézése az Ildi?
Nem mondják.
Senkit nem hallottam még aki ezt a témát bárhol is előhozta volna, és ilyen állítást megfogalmazott.
Persze lehet hogy te találtál egy kevésbé hozzáértő, kevésbé tiszta észérvek szerint gondolkodó embert, aki azt mondta, hogy...
3/8 anonim válasza:
A kérdésben lévő kijelentés egyértelműen butaság. Ill. csak képzetlen naiv ember állíthat olyant.
5/8 anonim válasza:
Lehet persze trollkodás is, mint ahogy a helyes válaszok lepontozása is az...
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg, amit te kvantumfizika alatt értesz az ezoterikus Tardaryen hülyeség. Zoltán, te vagy az?
7/8 anonim válasza:
Senki nem mondja ezt, aki ért legalàbb alapszinten a fizikàhoz. Neils Bhor azt mondta, hogy akit nem ràz meg a kvantumelmélet, az nem értette meg igazàn. Nekem a kvantumfizika a kedvenc tudomànyos területem, amely a tudomànyok közt a legnehezebb.
Tehàt most ez vagy egy trollkérdés, vagy valami hülyét hallgatott a Kérdező.
8/8 anonim válasza:
Csak trollkodás. Az igazi fizikus amúgy is ismeri a világ működését a Newtoni fizikától kezdve egészen a kvarkokig és a Plank-hosszúságokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!