Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Biológia Bsc ér valamit?

Biológia Bsc ér valamit?

Figyelt kérdés
Sziasztok!! Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek ma mennyire éri meg biosz Bsc-re menni (ELTE) majd természetesen folytatni Msc-n mert az alapszak kb semmire nem jó.És ha az ember sikeres,akkor majd Phd.Van két emelt érettségim (fizika,biosz).Az első tervem az orvosi volt,bár nem vagyok benne 100%,de nem vettek fel mert még nem elég a pontom.A másik kiszemeltem csak a biosz bsc lenne..:S ezeken kívül nem tudok mást elképzelni,ami érdekelne..Ti nem tudok esetleg valamit javasolni ilyen irányvonalban még? Vagy aki már végzett esetleg bioszt,annak mennyire érte meg? Engem tantárgyak közül is mindig ez érdekelt és elég erősnek mondom magam benne.

2019. jan. 31. 15:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Tudást
nov. 4. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!